BULGARIERESAN!

Hejsan!

Nu kommer en rejält nerbantad berättelse om Bulgarieresan!

Bulgarien - Sunny Beach med Madde & Cissi den 16/8-23/8-2011

Pappa hämtade upp oss alla tre på morgonen den 16 augusti. Vi var väl på Arlanda runt 08.30 tror jag... Vi kunde i lugn och ro checka in och käka frukost. Allt flöt på bra. Sen satt vi på flyget ner, förväntansfulla allihopa.
Vi lyssnade mest på musik hela vägen ner, det tog bara 3 timmar att flyga vilket var jävligt skönt!
När vi började närma oss och skulle landa så sa Cissi "Va fan, ser ju ut som ett fucking lapptäcke!" så råkade jag höra "Fattigt land" xD HAHA. Så det satt vi ocj garvade åt lika åt "Buffén som inte fanns" som jag satt och fantiserade om eftersom jag var lite hungrig. : )
Vi landade, allt flöt på förutom att Cissis väska kom bland dom sista och min och Maddes bland de första xD HAHA.
Vi åkte till hotellet med Bussen, det var vaaaaarmt! Sol och 31 grader sa dom. När vi kom fram till hotellet såg det bra ut, förutom att vårt rum var en STOR FAIL.

Under vår vecka i Bulgarien så var det dessa fail med rummet som vi stötte på:
- Det kostade jättemycket att hyra värdesaks-boxen
- Det fanns bara ETT kontaktuttag på rummet - så vi klagade så fick det komma upp med fler
- Utsikten som skulle vara mot havet eller mot stan visade sig vara en stor vägg alldeles utanför balkongen...
- Duschen gick sönder 2 gånger (och bara när jag duschade såklart!) men vi fick en ny tillsist...
- Cissis säng gick sönder två gånger. "Det är något som är fel!" Säger Cissi och gör sina militärövningar i panikattacker. Men dagen efter gick sängen faktiskt sönder och sedan en gång till xD Så vi fick ställa ett bord där under som skulle hålla upp sängen för hotellpersonalen tyckte inte om oss, det märktes!
- Det var fullt med fuktskador i badrummet + mögel! Det bara forsade vatten från badkaret, väggarna, taket och det droppade till och med vatten från lamporna där inne!
- Det lossnade lite från taket när Madde stängde dörren
- Sängarna + kuddarna var så hårda att man näst intill fick ryggskott och huvudvärken smög sig på varje morgon.
...hum, undra om jag har missat någon fail nu? xD Det var i alla fall Hotel Alba - Sunny Beach, bo inte på det! Dels så hördes nattlivet in i vårt hotellrum hur bra som helst xD

I alla fall så hade vi alldeles utanför/under balkongen ett tak... och våra grannar var ett par riktiga party-tyskar som hade fler av sina vänner på hotellet. Redan första dagen blev vi bjudna över på deras balkong för party! Det var ju bara att hoppa över, hur easy som helst.
Så vi satt där och festade med dom. De hette: Filip, Liti, Martin, Ali (sen kommer jag inte ihåg om det var någon mer? xD) haha
De var i alla fall ett par riktiga party-freak som hade "fest-armband" = de kom in gratis på alla nattklubbar i Sunny Beach. Så vi gick ut på en krog som hette "Den glade viking" - där plankade de in oss helt utan problem, näääästan. ;) haha
Sunny Beach är ett riktigt partyställe... dit kan man inte åka på en avslappnade familjesemester eller kärlekssemester... nejnejnej. Men trotts det såg vi en massa bäbisar och barnfamiljer... helt otroligt.

Vi var ut på en båtutflykt en dag och åkte längst kusten på svarta havet. Det var mysigt och skönt. Vi fick fiska, bada, sola och käka på båten. :)

Sen så har vi solat och badat varje dag, det har varit kanonväder med sol + 30 grader! Vi hade frukostbuffé på hotellet varje morgon så det var ju bra. Det var billigt att leva i Bulgarien. Trotts att vi käkade mycket så klarade jag mig på 2000kr i 4 dagar innan jag var tvungen att ta ut mer pengar. :P

När tyskarna flyttade ut kom 2 svenskar istället som var väldigt party-taggade! xD Så vi bjöd över dom på vår balkong den första dagen dom var där. Och då söp vi rejält! :)

Under hela resan hann vi prova 3 nattklubbar, sola på stranden 4-5 dagar? Poolen 2 gånger och sen hann vi prova en massa restauranger och vi träffade mycket trevligt folk!
Det finns så mycket mer att säga om resan, men detta var det mesta i stora drag!


Jag, Andreas och Jossan - de svenska paret som inte var tillsammans som kom på vår sista partykväll.


Madde, Cissi och jag på balkongen!


Madde, Jag och Filip (en av tyskarna!)


On the beach. Från vänster: Madde, cissi och Jag!


På påtturen. :)


Cissi och Jag laddar upp för en utekväll!

Tyvärr så blev jag sjuk ett dygn och låg nästan helt död. Madde blev dessvärre också sjuk och låg sjuk lite längre... JÄVLA FÖRKYLNINGAR! Men vi hade det bra ändå! :)

-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0