Kul i skolan

HEJ!

Såhär kul har jag och Åberg i skolan ^^
(Pluggandet inför seminariumet i utvecklingspsykologi, roligt med min inbyggda webcam!)


-

En bra helg!

Hejsan!

Fredag:

På kvällen gick jag hem till pappa och åt och kolla lite på tv med honom.
Sen gick jag vidare till Erik, vi kollade på nån barnfilm och sedan dampade vi med att klara ut så många barnor på AngryBirds som möjligt... när klockan var 4 på morgonen gick jag hem xD

Lördag:
Gick upp kl. 10.15.. käkade frukost. Sen gick jag till mamma så åkte vi ut runt 11.30 för att plocka kantareller.
Vi hittade en hel korg med gula kantisar! :D Det tog sin lilla tid men gud så skönt det är att gå i skogen har jag kommit på! Speciellt när man har fika med sig och mammsen : )
Jag var hemma igen kl. 17.15, så då vare bara att fixa till sig.
Jag, Elene och Åberg hade bestämt att klämma en pizza på AmericanPizzaPlace och sedan bowla. Jag vann bowlingen såklart! Efter en lång dag med lite sömn gick jag hem till mamma och snackade lite med henne innan jag somnade av och sov i 12-13 timmar i sträck.

Söndag:
Vaknade, tog det lugnt. Gick till pappa efter ett tag och vi övningskörde till MediaMarkt där jag köpte en ny mini-PC. Så nu svider det i plånkan! Men pappa sa att han kunde betala tillbaka lite senare. Menmen.
Sen övningskörde jag vidare till Järdefors och städade på min farbrors företag. Fick även jobbarkläder av honom, de tyckte jag var lite gulligt xD
Sen övningskörde vi lite till innan jag äntligen fick komma hem och prova min nya dator som har inbyggd webcam såg jag! xD
Det blev en lugn kväll med lite plugg framför tv:n med min nya röda dator xD

Måndag:
Upp kl. 8 och iväg med 8.45 bussen till HIG!
Jag och Åberg satt och pluggade inför seminariumet som vi skulle ha idag. Tiden rann iväg. Vi var sista gruppen ut, och vi hade inte så mycket tid som vi hade önskat till uppgiften. Men det gick bra ändå!
När jag kom hem var klockan prick 17. Jag gick på dirren upp och anmälde mig till nya kursen "Fysiologi och Anatomi" och efter det köpte jag böcker för över 1500kr... nu blöder väl min plånbok.. :(
Men jag fick dubbel CSN och lön nu så det känns ju bra i alla fall.
Ikväll ska jag laga mat och plugga.

Imorgon tror jag att vi ska dra till Österfärnebo där alla myggen bor och hälsa på kära Hanna-Banana som fyller år! <3 Sen blir det att plugga en MASSA MASSA MASSA teori denna vecka.

-

Körlektion - Den lilla uppkörningen

Hejsan!

Ja, det börjar dra ihop sig för körkort för min del... stress, stress, stress!!!
Idag gjorde jag och min underbara körlärare Catti ett uppkörningsprov på test. Ja, som ni förstår så gick det ju inte jättebra eftersom det var ett test/övning.
Fråga mig inte varför vi hamnade på Stigen när vi skulle åka motorväg mot Gävle... PINSAMT, men det berodde ju på min nervositet. Helt otroligt hur vi människor fungerar ibland... Men det var ju inte hela världen, skönt att Catti är så förstående. Hade det varit någon annan måste dom ju ha tyckt att man är dum i huvudet...
Usch, är så stressad.

Men jag har bestämt mig.
I helgen ska jag PLUGGA UNDAN ALLT som har med högskolan att göra. Sen ska jag enbart fokusera mig på teori och körning. Jag har till och med förtur på Cattis lektioner på lovén's nu, är hon inte söt? Hon gör allt för mig, synd bara att jag ses väl mer som en "kund" att tjäna pengar på... men skit samma, jag trivs att köra med henne så det gör inget!

Ikväll ska jag packa ner min jävla dator och alla böcker och klaga lite hemma hos pappa om att datorn är en katastrof att ha som pluggdator. Förhoppningsvis så kanske man kan få en "pluggdator", en sån där liten historia... Men egentligen skulle jag vela ha en helt ny dator också. Mycket man vill ha... synd att det ska kosta så otroligt mycket. Jag vägrar ha en stationär, så min drömdator seglar ju iväg uppmot 20.000... men är väl ingen idé att köpa en sådan dyr eftersom min förra dator som kostade så mycket försvann ju med inbrottet som vi hade för några år sedan.
Men i helgen blir det plugg och körning i alla fall. Sen ska jag hinna städa hos min farbror också...
Men jag befinner mig i alla fall hos pappa i helgen så ni vet! :)


-

Utvecklingspsykologiplugg

Hejsan!

Idag har jag övningskört på körskolan, hade tid kl. 7.30 så det är ju inte så jätteroligt...
Men jag körde med Henke idag igen, imorgon ska jag gå över till Catti igen :)
Men Henke är lite rolig han också på sitt vis, det bästa med honom är att han är lugn och ung! ;D

När jag kom hem gjorde jag ett teoriprov, 54 rätt... ja, inte så dåligt xD
Men jag ska ju såklart läsa mer teori, har varit dålig på det xD Nästa vecka blir det i alla fall teori och körning 24/7 kan jag lova!
Så jag kanske kommer att vara lite upptagen, hoppas ni hr förståelse!

Snart kommer Linda Åberg hit, vi ska plugga utvecklingspsykologi. Vi ska ha ett seminarium om Ungdomar/Vuxna på måndag. Mycket att läsa och ta in, så ska vi göra en PowerPoint nu också.
Sen får vi se vad jag ska göra resten av dagen. Om jag orkar ska jag göra examination 3.

-

Tankar och funderingar...

Hejsan!

Har suttit med utvecklingspsykologin hela dagen, jag och Linda Åberg ska ha ett seminarium om Ungdomar och Vuxna som vi blev tilldelade av vår lärare. Det är mycket att läsa och ta in, inte så jättesvårt men att försöka få med all infomation som står på ca 60 sidor på 15 minuter blir tufft.

Mycket av det man läser känner man igen sig i... kan vara jobbigt i vissa stunder då sånt som man bara vill glömma är en del i hela den processen som man ska läsa om och förstå.
Och alla dedär lyckliga studerna som plötsligt kan vända och bli skit och som påverkas av andra jävla faktorer hit och dit som gör det värre som gör att en människa kan känna si och så.. JA JAG VET DET REDAN. Suck. Känns som jag läser om mig själv, men man ska ju inte tänka så men så är det.
Spelar ju förfan ingen roll om man skulle gå och snacka med någon för de säger exakt samma saker som står i dedär böckerna... jag fattar inte att jag snart typ får samma utbildning som vissa av dem... helt troligt.

Egentligen så handlar det inte så mycket om mitt förflutna... utan om det som händer här och nu.

Hum... aja. Vi får hoppas att vårt seminarium äger istället.


-


Mycket i skolan + körkortet...

Hejsan

Känner mig helt sönderstressad.
Mycket att göra i skolan och det där förbannade körkortet...

Plugg, plugg, plugg...
Inte så mycket fritid för tillfälligt. Usch.
Vi blev i alla fall klar med Rapporten igår så det känns grymt skönt!
Nu är det bara eximinationsuppgift 3 och ett seminarium om utvecklingspsykologi kvar att göra. (KOOORV).
Plus att plugga en massa körkortsteori... är helt slut i skallen... Tror jag aldrig har läst så mycket i hela mitt liv som jag har gjort under den här första månaden på högskolan xD haha.
Men teorin och körningen tar det mesta av mig just nu... är så stressad. Vill bara klara det så jag har det gjort!!! Men nu är det väl nära till allting... shit shit shit.


-

Helgen!

Hejsan!

Helgen var toppen!
Träffade Cissi i fredags och chillade, plockade kantareller med mamma och brorsan i lördags och softade sedan med god mat på kvällen!
På södagen tog jag det först lugnt, sen städade och sen vid 17.45 tiden åkte jag och mamma till Gävle och gick på Bio, vi såg Bridesmaids. ^^ Sen så käkade vi på MAX : )

En bra helg med andra ord!


-

Ny bild

Hejsan!

För er som inte sett en nyare bild på mig på länge.. här kommer en!

Påväg på tjejträffen i onsdags. Jag har min nya blus på mig som är
väldigt skön och även snygg såklart! :)

-


Tralalalalaa!

Hejsan!

Tjejträffen i onsdags var jättemysig! Madde hade bakat jättegoda cupcakes som vi fick 2st av! :D
Det var jag, Madde, Cissi, Hanna, Pernilla och Jessica som träffades hemma hos Madde och fikade och snackade en massa om allt och alla.
Men jag gick hem runt kl. 21 tiden eftersom jag har ju skola att tänka på och dels så skulle dom ner på en pizzeria och käka mat, jag hade ju redan ätit och dels så var jag lite trött.
När jag kom hem så kollade jag och mamma på Efterlyst och sen läste jag lite innan jag gick och la mig.

I torsdags var vi i skolan igen då - en helt onödig dag enligt mig.
Vi skulle få respons på vårt Utkast, jag tyckte inte vi fick så mycket. Samtalet med läraren tog 10 minuter bara.
Sen hade vi rast i ca. 2 timmar.. (SUUUCK).
Sen efter det hade vi typ dramaövningar som egentligen sög... men det är väl roligt att man får göra något sådant istället för att sitta och läsa, läsa, läsa och läsa som vi alltid annars gör. Så jag ska väl egentligen inte klaga.
Var hemma kl. 17.20 - yey vi fick sluta en 45 minuter tidigare, märks det? ;)
När jag kom hem var jag vääääldigt trött. Så jag somnade framför en film som jag och mamma satt och kollade på xD HAHA.

Fredagen spenderades först nere på Lovén's trafikskola 7.30 på morgonen - INTE ROLIGT.
Jag kom på kvällen innan att jag hade körlektion på morgonen -.-' Så den där sovmorgonen som vi i min grupp skulle ha tagit blev det ju inte så mycket av eftersom jag fick gå upp kl. 6.15...
Efter jag hade kört klart kunde jag vara hemma nästan i en timme innan jag åkte ner på stan för att träffa min studiegrupp på Bibblan. Det blev väl inte så jättemycket att plugga direkt. Alla var trötta så det blev lite oseriöst. Men vi käkade lunch på Napoleon - fläskfilé med kantarellsås! ;D Men det är ju alltid godare att göra det själv faktiskt... :P
När vi hade pluggat klart så var jag väl hemma kl. 16.30... Satt vid datorn lite. Sen när klockan var 17 somnade jag och sov till 19... så jävla trött! Har börjat blivit snorig och allmänt hängig... tråkigt. Hoppas jag inte blir sjuk!
Men jag käkade med mamma kl. 19.30 så efter det blev jag lite piggare.
Efter jag hade kollat på TV en stund så gick jag hem till Cissi och snackade med henne lite. När jag kom hem därifrån var inte klockan så mycket.. den var bara 00, mamma skulle precis gå och lägga sig så vi sa god natt till varandra då.
Grattis ska vi säga till Erik som fyller år idag också!

Idag väckte mamma mig istället xD Men det gjorde inget, klockan var ju 10.30... Vi har bestämt oss för att gå ut i skogen och leta efter svamp idag. Alltså kantareller som vi är tokiga i! Så vi får se om vi hittar något - vi brukar ju oftast bara hitta lite smått... xD Men jag hoppas vi har turen med oss idag! Brorsan skulle också följa med... det brukar inte han vela annars men iår kanske han är lite mer mogen.. xD
Ikväll ska vi käka fläskfilé - två dagar med god mat ;D haha. Sen måååååste jag se Fångarna på Fortet eftersom dom där två tvillingarna från "Sveriges värsta bilförare" ska vara med! Älskar dom! Tror dom heter Fredrik och Martin! :)
Efter det får vi se vad som händer. Kanske är helt slut efter en vandringstur ute i stora skogen xD


-

Pluggar på heltid - men idag blir det tjejträff!

Hejsan!

Det märks att högskolan är som att jobba - man pluggar på heltid.
40 timmar i veckan = 5 dagar ca 8 timmar + läxor

Det är sjukt mycket att göra hela tiden!
Men i måndags satt vi i 5 timmar i bibblan och skrev klart en redovisning om historia. Fan va tråkig den var, men jag hoppas vi gjorde rätt. Det kändes rätt i alla fall. Sen så pluggade vi till en annan uppgift.

Igår i skolan satt i i över 1 timme med grupp D + en lärare och diskuterade kring styrdokumenten som finns... FAN VAD DET SÖÖÖÖG. Sen hade vi inget mer just den dagen så då tog jag det bara lugnt. Läste lite i den otroligt tråkiga boken "Inlärning och omvärldsuppfattning". Den är till salu nu, någon som vill köpa den? Nyskick!

Idag (onsdag) är jag ledig!
Har pluggat lite grann bara. Tänkte ta teori-boken nu snart och läsa lite ur den. Det börjar dra ihop sig.
Sen ska jag väl fixa till mig och käka lite innan jag ska vidare hem till Madde som bjuder oss tjejer på fika ikväll! MYSIGT! :)
Ska bli roligt att få se alla igen, hehe : )

-


Vilken bra helg det var!

Hejsan!

Fredag:
Sofie Nilsson kom förbi en sväng runt kl. 13.20. Vi snackade ute på min altan om allt möjligt.
Jag önskade henne en trevlig resa i Turkiet som hon nu ska åka till med Sofie Å och pojkarna. Blir nog superskoj! Här hemma är ju vädret inte något annat mer än höst, höst och höst.
Sofie Eriksson ringde när jag och Nilsson var med varandra. Hon vela att jag skulle följa med till Gävle. Hon skulle först till tandläkaren och sedan sa hon att vi kunde väl shoppa eller fika eller nåt sånt. Egentligen hade jag fullspäckat schema hela dagen, men klart jag följde med! Det är alltid roligt att träffa mina kära vän Sofie E!
Det var tur att jag följde med eftersom kvällens planer hemma hos Jonas inte blev av, tråkigt nog. Så jag och Sofie E gick runt i Gävles gallerior och shoppade! Jag passade på att köpa allt jag vela ha och kom hem med en stor påse med kläder värde över 1500kr, så nu är jag nöjd!
Jag fick:
2 par byxor
4 par tröjor
1 st T-shirt
6 par trosor

...sen tror jag inte det var något mer xD hehe

Sofie Eriksson skulle stanna kvar i Gävle så när jag tog bussen hem kl. 18.30 så satt Madde på bussen, trevligt sällskap hem! :)
Vi bestämde att hon, jag och Cissi skulle träffas sen på kvällen. Så efter jag käkat och snackat klart med pappa gick jag hem till Madde och träffade dom två. ^^ Trevligt!!!!

Lördag:
Blev först lite lugnt men en sen frukost. Pappas kompis Savnte skrattade åt mig när jag käkade frukost 13.30 på dagen xD Men jag äter frukost segt och det tar tid. ^^
Sen efter ett tag åkte jag och pappa till Järdefors och städade hos min Farbror. Har redan tröttnat på det men det är bättre betalt än på pappas jobb så jag får tänka på pengarna - jag behöver dom!
På kvällen efter middagen åkte jag hem till Erik! Vi kollade klart på ALLA avsnitt som vi hade kvar av Tusen bröder - samt filmen! Så i ca 5 timmar satt vi och kollade, och vi tröttnade aldrig för Tusen börder är ett underverk!
Jag var väl hemma efter kl. 03.40 på natten xD HAHA. Men nu slipper man tänka på den där serien mer, för nu har den fått ett avslut. Kom ihåg år 2000 när det där gick på TV, man var lika fast då också! Det är så spännande!
Rekommenderas till er som inte sett Tusen börder!!

Söndag:
Ja, jag sov ju rätt så länge eftersom jag var vaken så sent. Så jag hann bara äta frukost och kolla på TV ett tag innan jag skulle vidare hem till mamma vid kl. 15 tiden. Vi drog på BIO med Fredrik, Kari och Johannes.
Det blev Jägarna 2, den var faktiskt bra men första filmen är ju såklart bäst.
Efter BIOn så åt vi på Matkällan, smakade hur bra som helst!
Sen sov jag kvar hos mammsen på kvällen. <3 MYS


Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=SVkwLjcx2dE


-

Hela veckan lång

Hej!

Har inte haft tid att sitta och blogga denna vecka...

Har gått i skolan måndag, tisdag och onsdag.
Det har varit långa dagar och jag har haft studier 24/h...
I måndags och tisdags var det värst... för då direkt när jag kom hem från skolan ca. 17-18 tiden båda dagarna så satt jag mig ner och läste (käkade middag) och läste tills jag somnade... och sedan upp till skolan igen då.
På onsdagen satt vi i skolan från kl. 8-17. Så när jag kom hem hade jag varken ork eller lust till att plugga...
Högskolan är 100000000000000000000 ggr tuffare än gymnasiet. Mycket som ska läsas och tas in på en och samma gång. Att läsa till sjuksköterska kräver att man läser, läser och läser för att förstå allting.
Just nu håller vi på med metaparadigm (människan, hälsa, miljö och omvårdnad) = mycket.
Man ska läsa, förstå och skriva om människan, om hälsa, om miljöns påverkan och om omvårdnaden... Ni som har gått omvårdnadsprogrammet kan ju tänka er att vi läser ut dom stora kurserna på ca 5 veckor.
Tur att man har lite hjälp med i ryggsäcken.

OBS!
Kanske ska berätta att i onsdags när jag och Linda Åberg var påväg in till högskolan så fick bussen vattenplaning när han körde om en långtradare. Det var INTE roligt. Tog ca. 1 minut innan han fick tillbaka kontrollen över bussen. Dumt nog så var det en dragspelsbuss och vi satt typ längst bak. Man slungades lite fram och tillbaka, men man väntade ju bara på smällen med långtradaren. Linda Åberg skrek "Jag kommer döööö!" andra började panikrycka i bälterna och folk såg allmänt skärrade ut. Det var hemskt. Sen när vi kom in i Gävle håller busschaffisen på att köra in i en bil så han måste tvärnita så alla slängs frammåt. Hemsk resa - hoppas han får sparken!

Igår (torsdags) var jag på halkbanan med körskolan hela dagen.
Det var faktiskt riktigt roligt! Jag fick åka med en kille som gick fordon på gymnasiet. Han hette Niklas och var riktigt rolig att köra med trotts att han var skitnervös i början, men det släppte rätt fort när han märkte att jag lög lika mycket som honom. : ) Vi sladdade runt, skrattade och skrek i bilen! HAHA :)
Och så har jag testat att sitta upp-och-ner i en bil också, sjukt läsktigt. Så har jag även fått lära mig hur man ska köra på djur på bästa sätt om man inte hinner väja xD HAHA. Men det var en bra dag igår som blev lååååång...
Träffade Cissi på kvällen efter jag hade käkat. Det var trevligt, tråkigt att det skulle vara så jävla kasst väder.
Gick hem från henne efter 22-tiden. Gick förbi Erik och växlade några ord innan jag var hemma vid 23-tiden.
Somnade på en gång. Så skönt!

Vaknade idag kl. 7 av att mamma hostade -.-'
Sen vaknade jag kl. 8.30, klarvaken... men jag behövde sova, kände det i kroppen. Så jag lyckades somna igen och vaknade kl. 11. Då gick jag upp. Men jag känner att jag är väldigt trött, speciellt i huvudet.
Borde väl egentligen plugga. Både i högskoleböckerna och teori. ÅÅÅH. Hur ska jag hinna allt?!
Aja... får väl plugga litegrann idag kanske och ta helgen till hjälp.

Ikväll TROR jag att jag ska till Gävle, hem till Jonas.
Trodde de skulle bli värsta partyt med Heartbreak senare... men det verkar inte som det blir det tråkigt nog.
Madde kanske skulle med. Cissi ska jobba imorgon så hon ska vara nykter. Jessica jobbar. Hanna hade inte så mycket pengar. Jag blev lite otaggad ... så då är det väl bara Pernilla och Jonas kvar då, vet inte hur dom har tänkt sig.
Tråkigt och synd som sagt.

I helgen ska jag vara hos pappa. Och det blir väl plugg, körning och städning.
Ska försöka samla krafter. Men nästa vecka går vi inte i skolan så jättemycket heller - men man måste ju plugga för det.

-

Söndag!

Hejsan!

Vaknade efter kl. 11 idag.
Gick upp och käkade frulle. Efter det läste jag ut teoriboken. Men lär väl börja om igen eftersom det är bara att nöta på så mycket som möjligt nu!
Brorsan kom förbi och lånade min kamera idag också. Hoppas han är rädd om den! Han ska ta kort på sin lägenhet och sälja den. Ett mycket bra pris för en etta centralt i Sandviken med låg månadskostnad kommer snart att dyka upp på blocket. HÅLL UTKIK OM DU/NI LETAR LÄGENHET HÄR! Tror inte Fredrik (min brorsa) skulle ge mer än 120.000kr... Han ska flytta till en annan lägenhet på stan, dock en större såklart. :)

Jag och mamma har ätit kantarellsmörgås idag som smakade hur bra som helst!
Sen åkte vi och handlade lite, så vi kom hem för ett tag sen. Ca kl. 18 ska jag och pappa åka iväg till min farbrors jobb och städa lite. Efter det ska jag hem och käka och sedan vidare för att träffa tjejerna (Madde, Cissi och Sofie N). Men jag har inte hört något från någon av dem så vi får se hur det blir då.
Är rätt så trött... sitter här med en energidryck just nu xD haha.

Imorgon ska jag till högskolan igen också. Nu börjar plugget på riktigt, suuuuuuck ^^ Men det blir nog bra, hatar att ha läxor och sitta och plugga och sånt... Annars gillar jag skolan :)


-

Cissi har kommit hem!

Hejsan!

Idag på kvällen träffade jag Cissi som har flyttat tillbaka till kääääära Sandviken!
Hon skulle plugga i Örebro men det sket sig. En liten miss i betygen för en inriktning i programmet gjorde så att hon flyttade tillbaka. Tur för oss som saknade henne, men tråkigt för henne som såg fram emot att plugga nationalekonomi inom Samhälls- och beteendevetare. Men nu är hon tillbaka och ska förmodligen plugga på HiG.se till våren/hösten! JAAA! :D
Men det var trevligt och roligt som vanligt att få umgås med henne! :)
Vi käkade min hemmagjorda skaldjurspaj samt lite fika som hon hade med sig och snackade en massa skit!

Igår var jag så trött hela dagen. Började med att gå till körskolan och körde 1 timme på morgonen.
Sen hann jag hem en snabbis, sedan vidare till Bibblan här i Sandviken för att träffa min grupp som jag jobbar med inom skolan. Vi snackade arbete och fixade lite med en uppgift.
När jag kom hem käkade jag lunch... sen blev jag helt trött och somnade av. Efter det tog jag det lugnt. På kvällen hämtade jag ut mina böcker som hade kommit på posten. Sen käkade jag, så kollade jag, mamma och Kari på film. Sen satt jag och läste tills jag somnade på natten....

Vaknade idag kl. 08.50 och läste i en timme. Sen somnade jag igen och när jag vaknade läste jag klart.
Sen blev det frukost och barnprogram!
Sen har jag softat hela dagen! Pluggat teori har jag också gjort.

-

Det. Är. Mycket. Nu.

Hejsan!

Som ni märker så bloggar jag kanske varannan dag... detta innebär att jag knappt hinner sitta vid datorn och om jag gör det så sitter jag på mammas dator. För det går snabbt och logga in, skriva en uppdate på Facebook och kolla runt... sen måste jag logga ut för att plugga, plugga, plugga... Jag är alltid sömn-trött kl. 20 på kvällarna men tvingar mig att vara vaken till minst kl. 22 för annars blir det för tidigt för mig att lägga mig... hehe.

Lärarna har kastat in oss i uppgifter som vi egentligen inte har någon aning om. Vi har fått häften där det står lite strukturerat om vad sjuksköterskan ska kunna, ska göra o.s.v...
Allt är nytt, man har liksom inte chansen att fråga någon lärare. Allt är huller om buller... böckerna har inte kommit... SUUUUUUUCK!
Jag är glad att jag är med Linda Å, Monika och Elene i min grupp, så där man man vara sig själv och verkligen säga att man inte fattar nåt. För alltid är det någon som fattar vad man ska göra och så går det bra. Nu har jag gjort klart första uppgiften. Men vi i min grupp ska samlas nere vid bibblan imorgon och diskutera och hjälpa varandra. Jag tror det blir bra, är man förberedd inför måndagen också på vad man ska säga på den där lektionen. Har ingen aning om vilka böcker jag ska ha med mig då eller nåt... Detta är då kurs 1 som vi håller på med, men inom kurs 1 så finns det ju olika områden.... åh, måste allt vara så komplicerat bara för att man anses som "vuxen" på högskolan? Vi har två 30-40 åringar i min grupp som är lika lost som vi unga.... herregud.
Högskolan förbryllar mig verkligen just nu...

..och inte nog med det! Körkortet är nära nu, nästan så jag kan peta på det. HUR SKA JAG HA TID ATT PLUGGA TEORI?!?!?!?!?!!!!! Hjäääälp. Usch vad jag hatar den här situationen jag är i nu... Om man ändå bara hade haft högskolan att tänka på.
Aja, nästa vecka ska jag iväg på den klassiska halkbanan som alla säger ska vara så rolig (suck). Efter det ska det bara rulla på med körkortet. Allt är bokat och klart, alla är förväntansfulla. Jag pluggar 24/7 och dör när jag lägger mig och vaknar av att CP klockan ringer. Även på mina lediga dagar ställer jag klockan för att gå upp och plugga så jag hinner med allt. Va fan är detta? Hälsan om man ska se på den är ju inte den bästa just nu, uuuuusch. Stressa, stressa, stressa... Ta kortet direkt när ni fyller 18, det är mitt råd! Gymnasiet är ingenting om man ska jämföra med högskolan eller när man jobbar... det är 40 timmar i veckan som gäller inom dessa saker... inte mycket tid över till annat...

Så ni vet ni varför det glappar i min blogg så mycket. Jag hoppas att jag får körkortet överstökat så fort som möjligt. Skulle vara skönt så man slipper tänka på det.
Nu ska jag göra lunch och sedan iväg till körskolan!


-

RSS 2.0