Dyrt med högskola

Hejsan!

Nyss brände jag av med 2000kr på skolböcker... Skulle egentligen beställa mer men det gick inte från hemsidan eftersom 2000kr var maxbeloppet man fick handla för om man tog faktura..
Suck... småbarnen har det så bra som får allt gratis i skolan. Måste börja ta med mig matlåda till skolan också, bara en sån sak liksom... tråkigt.

Nu ska jag sluta vara grinig och sätta mig framför tv:n resten utav kvällen.
Sen ska jag SOVA. Imorgon blir det en låååååååååång dag men körlektion direkt efter högskolan. Tack pappa för att du offrar dig och kommer och hämtar mig.


ps, min dator är skitseg just nu. DÖÖÖÖÖÖÖÖ.

-


Vaccination

Hejsan!

Idag kl. 15.30 ska jag befinna mig på Gävle sjukhus IGEN för att ta andra omgången av mitt TBC vaccin. Var där i fredags och tog första sprutan, men jag var en halvtimme för tidig så jag fick komma in lite tidigare och sköterskan som skulle hjälpa mig var väldigt pratsugen och vela höra allt om högskolan och n0llningen. När jag berättade för henne så blev hon lite förskräckt xD

Men i alla fall så ska jag ta 14.15 bussen till Gävle för sist var det en trafikolycka på rix80 till Gävle när jag skulle hem till Sandviken. Så man vet ju aldrig om man stöter på något hinder denna gång på vägen. Usch, hatar att ha tider att passa som är viktiga när man ska åka buss. Man vet aldrig egentligen med bussen xD

Sen när jag kommer hem får vi se vad som händer.
Frågade mamma om hon vela gå på bio med mig och hon var 50/50 på den fronten. Så vi får se om vi går på bio eller inte. Annars blir det en lugn hemmakväll med teoriplugg. Ska efter högskolan imorgon direkt till körskolan xD åååh, man är aldrig ledig känns det som! xD Fullt upp hela tiden, inte mycket man får sitta och pusta ut.

-

Lördag & Söndag

Hejsan!

I lördags gick jag hem till mamma igen. Vi skulle ha kräftskiva här hemma: Jag, Mamma, Fredrik, Kari, Mormor och Johannes.
Vi åt paj och kräfor, åååh så gott det var! :D
Sedan kollade vi på fångarna på fortet och sen på filmen Arn som jag såg för tredje gången faktiskt. Den är bra :)
Sen sov jag över hos mamma.
Men det var i alla fall roligt att få se mormor, var ett tag sedan kändes det som <3

I söndags tog jag det bara lugnt.
Var ute och snackade med Erik i någon timme uppe vid den kära bänken vid NS xD haha
Efter det gick jag hem till pappa och var hos honom en stund och käkade o.s.v.. sen gick jag hem till mamma igen och var där resten utav kvällen.
Är så trött om kvällarna nu förtiden så brukar gå och lägga mig mellan 22-23... så vaknar jag tidigt istället vilket är väl bra. Förr sov man ju bort dagarna xD hehe

Även fast jag har haft lugna dagar så har jag inte direkt suttit vid datorn... har inte orkat och har gjort andra saker istället som inte har varit så ansträngande. Tittat på film o.s.v... :)

-

Torsdag & Fredag

Hejsan!

Har haft körlektion båda dagarna.
Det gick superduperbra! Så körkortet känns egentligen inte alls långt bort... måste bara ha tid att plugga teori nu under högskolan.
N0llningen pågår förfullt med det är bara tråkiga aktiviteter som avslutas med en jävla fest på kvällen där alla blir aspackade och inte kan ta hand om sig själva typ.. så därför skiter jag i n0llningen! xD

Hade en trevlig hemmakväll med mamma och Kari i torsdags istället.
Sen i fredags hade jag en lugn hemma kväll med pappa. :)

-


Jag har börjat högskolan!

Hejsan!

Den 24 augusti började jag på högskolan i Gävle.
Det verkar som vår utbildningsledare är jättesträng och näst intill elak, det var det första intrycket jag fick så det känns inte så bra i magen. Funderingarna om jag ens kommer klara av högskolan började redan komma då hon snackade. Usch vilken människa!
(Jag ska läsa till sjuksköterska för er som inte vet!)

Dom som jag känner som kommer från omvårdnadsprogrammet i Sandviken från min förra klass är: Evelina, Monika och Linda Å. Vi och tre tjejer till gick och käkade lunch på Sibylla.
Efter det var det samling i en stor sal där rektorn och lite annat folk snackade. OINTRESSANT. De kändes som man började på lågstadiet när man var där... menmen.
Sen fick vi gå med respektive "förening?" heter det så? jag vet inte... våran heter i alla fall VOX. Där ingår sjuksköterskor och socionomer.
När vi smalades blev i "kidnappade" i olika grupper. Jag hamnade med i Zebra-gruppen (fan va tråkigt tema).
Hur som helst så talade de lite snabbt om för oss vad som hände på kvällen - tydligen så var det fest... alla blev rätt så chokade... ingen visste att allting skulle gå så fort. Många hade andra planer o.s.v..

Men hur som helst åkte jag hem, fixade till mig och åkte till Sätra till någon jävla studentlägenhet och fastnade på en random n0llningsfest där... kände ingen förutom Cissis ex som var där. Och dels så var det bara 2 från min klass som var där... så det sög.
Efter en kass kväll var det dags att gå ner till röda BARacken för att supa ännu mer. Då stack jag från min grupp och åkte hem och gick och la mig istället, gud så skönt det var!

Är så trött på allt som har med festande och göra nu när jag precis kom hem från Bulgarien igår! xD


-

BULGARIERESAN!

Hejsan!

Nu kommer en rejält nerbantad berättelse om Bulgarieresan!

Bulgarien - Sunny Beach med Madde & Cissi den 16/8-23/8-2011

Pappa hämtade upp oss alla tre på morgonen den 16 augusti. Vi var väl på Arlanda runt 08.30 tror jag... Vi kunde i lugn och ro checka in och käka frukost. Allt flöt på bra. Sen satt vi på flyget ner, förväntansfulla allihopa.
Vi lyssnade mest på musik hela vägen ner, det tog bara 3 timmar att flyga vilket var jävligt skönt!
När vi började närma oss och skulle landa så sa Cissi "Va fan, ser ju ut som ett fucking lapptäcke!" så råkade jag höra "Fattigt land" xD HAHA. Så det satt vi ocj garvade åt lika åt "Buffén som inte fanns" som jag satt och fantiserade om eftersom jag var lite hungrig. : )
Vi landade, allt flöt på förutom att Cissis väska kom bland dom sista och min och Maddes bland de första xD HAHA.
Vi åkte till hotellet med Bussen, det var vaaaaarmt! Sol och 31 grader sa dom. När vi kom fram till hotellet såg det bra ut, förutom att vårt rum var en STOR FAIL.

Under vår vecka i Bulgarien så var det dessa fail med rummet som vi stötte på:
- Det kostade jättemycket att hyra värdesaks-boxen
- Det fanns bara ETT kontaktuttag på rummet - så vi klagade så fick det komma upp med fler
- Utsikten som skulle vara mot havet eller mot stan visade sig vara en stor vägg alldeles utanför balkongen...
- Duschen gick sönder 2 gånger (och bara när jag duschade såklart!) men vi fick en ny tillsist...
- Cissis säng gick sönder två gånger. "Det är något som är fel!" Säger Cissi och gör sina militärövningar i panikattacker. Men dagen efter gick sängen faktiskt sönder och sedan en gång till xD Så vi fick ställa ett bord där under som skulle hålla upp sängen för hotellpersonalen tyckte inte om oss, det märktes!
- Det var fullt med fuktskador i badrummet + mögel! Det bara forsade vatten från badkaret, väggarna, taket och det droppade till och med vatten från lamporna där inne!
- Det lossnade lite från taket när Madde stängde dörren
- Sängarna + kuddarna var så hårda att man näst intill fick ryggskott och huvudvärken smög sig på varje morgon.
...hum, undra om jag har missat någon fail nu? xD Det var i alla fall Hotel Alba - Sunny Beach, bo inte på det! Dels så hördes nattlivet in i vårt hotellrum hur bra som helst xD

I alla fall så hade vi alldeles utanför/under balkongen ett tak... och våra grannar var ett par riktiga party-tyskar som hade fler av sina vänner på hotellet. Redan första dagen blev vi bjudna över på deras balkong för party! Det var ju bara att hoppa över, hur easy som helst.
Så vi satt där och festade med dom. De hette: Filip, Liti, Martin, Ali (sen kommer jag inte ihåg om det var någon mer? xD) haha
De var i alla fall ett par riktiga party-freak som hade "fest-armband" = de kom in gratis på alla nattklubbar i Sunny Beach. Så vi gick ut på en krog som hette "Den glade viking" - där plankade de in oss helt utan problem, näääästan. ;) haha
Sunny Beach är ett riktigt partyställe... dit kan man inte åka på en avslappnade familjesemester eller kärlekssemester... nejnejnej. Men trotts det såg vi en massa bäbisar och barnfamiljer... helt otroligt.

Vi var ut på en båtutflykt en dag och åkte längst kusten på svarta havet. Det var mysigt och skönt. Vi fick fiska, bada, sola och käka på båten. :)

Sen så har vi solat och badat varje dag, det har varit kanonväder med sol + 30 grader! Vi hade frukostbuffé på hotellet varje morgon så det var ju bra. Det var billigt att leva i Bulgarien. Trotts att vi käkade mycket så klarade jag mig på 2000kr i 4 dagar innan jag var tvungen att ta ut mer pengar. :P

När tyskarna flyttade ut kom 2 svenskar istället som var väldigt party-taggade! xD Så vi bjöd över dom på vår balkong den första dagen dom var där. Och då söp vi rejält! :)

Under hela resan hann vi prova 3 nattklubbar, sola på stranden 4-5 dagar? Poolen 2 gånger och sen hann vi prova en massa restauranger och vi träffade mycket trevligt folk!
Det finns så mycket mer att säga om resan, men detta var det mesta i stora drag!


Jag, Andreas och Jossan - de svenska paret som inte var tillsammans som kom på vår sista partykväll.


Madde, Cissi och jag på balkongen!


Madde, Jag och Filip (en av tyskarna!)


On the beach. Från vänster: Madde, cissi och Jag!


På påtturen. :)


Cissi och Jag laddar upp för en utekväll!

Tyvärr så blev jag sjuk ett dygn och låg nästan helt död. Madde blev dessvärre också sjuk och låg sjuk lite längre... JÄVLA FÖRKYLNINGAR! Men vi hade det bra ändå! :)

-


Haft en bloggpaus...

Hejsan alla underbara läsare!

Trotts att jag inte har bloggat på 2 veckor nu så ser jag ändå att ni följer min blogg.
Vilket är väldigt roligt!
Jag har haft fullt upp så nu ska jag försöka blogga ikapp allt som jag missat att skriva om! Så nu kommer ni få mycket att läsa här ovan kan jag lova.

Hoppas ni har tid! :)


-

HEJ DÅ SVERIGE, HEJ BULGARIEN!

Hej!!!

Vill bara hinna och skriva HEJ DÅ SVERIGE och HEJ BULGARIEN!
Nu imorgon bitti (tisdag) kl. 06 skjutsar pappa ner mig, Madde och Cissi till Arlanda och sedan tar jag och tjejerna flyget därifrån ner till Bulgarien!
Uppdateringen i min blogg kommer nog att ligga nere den kommande veckan eftersom jag kommer göra så mycket annat roligt i Bulgarien med tjejerna!!!
Tänk vad vi har längtat efter den här resan, och nu gör vi den! HÄRLIGT!
Kollade precis vädret och det ser ut att bli 29 grader och sol i Bulgarien imorgon xD herregud vad varmt om man jämför med här! Hihi.

Ha det bra alla ni här hemma i Sverige!
Vi syns om en vecka!!!
KRAM!



-


Packar till Bulgarien!

Hejsan!

Jag skulle ringa till hälsovårdscentralen (HC) idag och beställa vaccination.
Hon jag fick prata med pratade så dålig svenska att jag nästan inte kunde höra vad hon sa... Jag måste bli vaccinerad för TBC eftersom jag nu ska läsa till sjuksköterska.
Hon hänvisade mig till infektionskliniken i Gävle.. så jag hann bara säga "Öh, okej så jag ska ringa dit så fixar det sig?" så sa hon: "Ja. Hej då!" och la på, wtf?
Jag tog och ringde till infektionskliniken som växeln kopplade mig till men efter ingen hade svarat efter 5 minuter så blev jag skit irriterad. Då kom mamma på den smarta idén att ringa till sjukvårdsrådgivningen och de hänvisade till HC xD Haha. Men när vi sa att hon på HC hade skickat oss till sjukhuset och sjukhuset hemsida hänvisade till HC blev mamma också lite sur. Men hon i telefonen var trevlig och gick och hörde med sina kollegor. Tydligen så ska man bli vaccinerad på sjukhuset... men varför stod det på pappret från högskolan att man ska gå till HC och bli vaccinerad? Vilket jävla system!!!!! Men imorgon flyger jag, Madde och Cissi till Bulgarien så mamma får fixa och ringa och boka en tid åt mig.

Hela eftermiddagen har jag packat, allt som man ska ha med sig!
Jag kan ju inte ha missat något nu! Annars blir jag sur/ledsen xD haha
Imorgon kl. 06 på morgonen åker vi till Arlanda, min snälla pappa ställer upp och skjutsar oss. :)

-

Min helg!

Hejsan!

I lördags så blev det att träffa Madde och sitta och chilla framför TV:n och snacka om en massa saker!
Gick och la mig runt 23.30 eftersom jag fortfarande var så trött sen fredagen...

Vaknade runt 11-12 tiden och låg och drog mig. Chillade hela dagen.
På kvällen åkte jag till min farbror och kollade in mitt "nya" helg-jobb. Ska ju jobba som städerska ute i hans verkstad i Järdefors.
Efter vi var klar med det var klockan ca 19.30 så då åkte jag hem till Madde där också Soffan var! Vi fikade och snackade en massa tills klockan slog 23.30, då gick jag och Soffan hem.

Jag hade först lite svårt att somna. Men somnade tillslut och vaknade kl. 03 av regnet som bara smattrade på rutan.
Sen efter det hade slutat regnat kunde jag somna om igen och vaknade 10.15 idag (måndag). :P
Åt frukost, kurade med Iris (brorsans katt som vi varit kattvakt åt i helgen hos pappa). Sedan kom pappa hem från jobbet på lunch när jag satt och kollade på "Våra värsta år". Men sen när han drog så drog jag även hem till mamma. När jag kom hem frågade mamma om jag vela ha fetaostgrattinerad kyckling som hon hade köpt på affären - SJÄLVKLAAAAAART! Det är hur gott som helst, jag rekommenderar det verkligen till er som tycker om kyckling och fetaost! Finns på ICA MAXI.

-

Löööördag heeela dagen lång.

Hejhejheeeej!

Idag är det lördag. Jag är förkyld, kul.
Hoppas det blir bättre tills på tisdag då vi åker till Bulgarien!
Idag vet jag inte vad som händer. Tänkte följa med och käka lunch i Forsbacka men orkade inte ta bussen in dit, det blir så omständigt och drygt!
Aja, vi får se vad som händer som sagt.

Kram på er alla.

-

Slutat sommarjobbet!

Fredag:

Hejsan!

Idag slutade jag sommarjobbet. Jobbade mellan 7.30-15.
Dagen gick fort idag också.
När jag skulle gå blev det en känslobomb och både personal och pensionärer började gråta över att jag skulle sluta. Haha, det var så komiskt så vi började skratta till slut. Känns ju bra att de är nöjda med mig och kommer sakna mig. Hihi.

När jag kom hem vilade jag lite.
Sen var det bara att fixa till sig. Kl. 19 var det mat hos pappa och efter det åkte jag och brorsan in till Forsbacka och kollade på crusingen. Efter ett tag kom mamma och Kari så gick vi in på "Robin Hood" som det heter och tog en dricka. Jag drack en jättegod päroncider som smakade som päronsplitt-glassen :)
Sen åkte jag och brorsan hem ca. 21.20...

Sen var det bara vidare hem till Patricia för förfest innan krogen!
Det var jag, hon, Cissi och Jeane! Sofie och Henke kom förbi en sväng också. Det var en trevlig kväll!!!

-

Blivit erbjuden nytt helg-jobb!

Hejsan!

Idag jobbade jag mellan 7-16, tro det eller ej men det gick fort att jobba idag!
Är även pigg efter jobbet, om det beror på att mamma är hemma och håller mig vid liv eller inte ver jag inte. Men det kan vara en faktor.
Idag har jag gjort mycket på jobbet, bl.a; tagit upp pensionärerna på morgonen, duschat, tvättat kläder, varit ute på promenad, matat någon pensionär, bäddat rent i sängar, skalat potatis, gjort säröbomber, dukat, serverat en massa och skött diskmaskinen.
Visst, många av de sakerna som jag rabblade upp nu är helt självklara. Men vi har varit så många i personalen annars så man har tagit uppgifter/sysslor av varandra så tillslut finns det inget över. :P
Dagen gick hur som helst fort!

När jag kom hem hann jag bara sätta mig så ringer pappa. Han frågade mig om jag ville jobba hos min farbror som städerska på helgerna. Det kanske blir 1-2 timmar per helg som jag ska åka till Järefors och städa. Skulle få 1500kr/månad. Samt att jag har kvar städlönen på pappas jobb ett tag till. Jag vet inte om jag kommer orka åka ut dit och städa... hum... Jag ska i alla fall åka och titta i helgen på vad som ska göras och hur lång tid det kommer att ta o.s.v. så får jag bestämma mig sen.
Haha, det går bra att vara städerska märker jag. Man behövs alltid! Men nu ska jag ju utbilda mig till sjuksköterska på Gävle Högskola... så frågan är ju som sagt om jag kommer orka? Hum...

Ikväll blir det en lugn kväll med mamma, vi ska äta tacos på min beställning som jag gjorde igår! :) Haha.
Förresten, igår blev det också en lugn och skön kväll med mamma <3 Vi grillade och kollade på film och hade det bra.

Imorgon är det SISTA DAGEN PÅ SOMMARJOBBET för mig... Fan vad fort tiden har gått egentligen fast man tyckt att det varit segt vissa gånger.
Men nu ska man väl inte gå tillbaka dit på ett tag så imorgon får jag säga "hej då" till allihopa.

-

Onsdag

Hejsan!

Igår körde jag med körskolan när åskvädret var som värst.
Men det gick bra hur som helst, jag klarade alla övningar själv och hon tyckte att jag var jätteduktig och att jag borde vara stolt! Så det känns bra. Nu ska vi gå in på helt nya saker nästa gång jag kommer dit.
Jag jobbade även kväll igår, skulle vara löpare. Men det var ingen som behövde ha min hjälp så vi var tre på våning 3-4 som jag även annars jobbar på. Vi var helt klar när klockan var 20 på kvällen så det var skönt.

Efter jobbet gick jag hem och pratade med mamma som äntligen har kommit hem. Jag fikade lite också och efter det drog jag iväg hem till Madde där även Cissi var.
Men jag var väl hemma ca 00.40, somnade på en gång när jag gick och la mig xD Hehe.

Idag ska jag övningsköra till Forsbacka med mamma. Vi ska hem till Kari och fixa ett par papper för mitt csn-bidrag som man måste skicka in. Våran skrivare dampade loss så vi måste fixa den så fort som möjligt.
Efter det ska jag bara ta det lugnt med mamma idag. Det är tråkigt väder ute också för den delen.
Imorgon ska jag jobba 7-16 , fyfan vad tråkigt! Men jag har ju bara imorgon och på fredag kvar. Sen är sommarjobb 2011 över!
Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag, Madde och Cissi drar till Bulgarien! WHEY!!!

-

Blond blir blondare!

Hejsan!

Madde har precis åkt hem. Hon var här och blekte mitt hår.
När hon väl var här passade vi på att fika och snacka en massa!
Det var trevligt, synd att tiden går så fort hela tiden bara!!!

Nu är jag i alla fall riktigt blond igen. Visst, jag är ju naturligt blond men på vintern så brukar jag bli lite mörk i håret så därför brukar jag bleka det så det är sommarblont året om. Men hade inte behövt bleka det nu, men gjorde det för att vara snygg inför Bulgarien som vi åker till nästa tisdag!!!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen, är inte så trött men har inte så mycket annat för mig.
Kanske ska se "Kurage - den hariga hunden" på CartoonNetwork först innan jag går och lägger mig. Börjar nu 00.20... Imorgon ska jag till körskolan kl. 13 och köra en timme. Efter det så ska jag hem en sväng och sedan vidare till jobbet - jobbar kväll och som löpare = tråkigt! Hatar att vara löpare, och det kommer bli svårt om de placerar ut mig på en våning SJÄLV på en kväll. Känner ju bara de pensionärer som är på MINA våningar, alltså 3-4. Jag håller tummen på att jag klarar mig och inte behöver vara på någon våning utan att det bara räcker med att jag springer emellan. Hehe.

Förresten, övningskörde tidigare med pappa idag = det gick hur bra som helst!!
Körde: backning på parkering, stadskörning, i Klangberget (bostadsområde), motorväg till Forsbacka (lite stadskörning med fick-parkering), landskörning till Valbo köpcentrum och sedan landskörning tillbaka till Sandviken och avslutade med en snabb stadskörning och sedan hem igen. Inga klagomål från pappa så det gillar vi!!! Hoppas det går bra på trafikskolan imorgon också bara! Hehe.

Nä nu börjar Kurage, så det ska jag se!!!
GODNATT <3

-

Camilla har blivit Mamma!

Hejsan!

Kl. 06.45 i morse blev Camilla mamma till en liten tjej som ska heta Linnéa! :D
Är så otroligt glad för din skull vännen, gud så roligt! All lycka till till både dig och Andreas som från och med idag, 8 augusti 2011, blev föräldrar! :) <3 <3 <3

Själv blev jag väckt ca 11.50 av att telefonen ringer >.<
Det var Loven's trafikskola som vela att jag skulle komma dit imorgon kl. 13 och köra en timme. Så då får det väl bli så då. Har bytt kör-lärare nu så jag hoppas att det blir bättre. Det var hon som ringde btw, hon lät trevlig och snäll så känner mig inte ett dugg nervös. Bra det!!!

Ikväll ska jag övningsköra lite grann med pappa, sen kommer Madde hit. Hon ska bleka mitt hår och så kanske vi kan se en film eller nåt. ^^ Det finns go-fika kvar! :D

Imorgon kommer Mamma hem igen! <3
(Suck, jag jobbar även kväll imorgon - och så är jag löpare = INTE KUL)

-

Camilla ligger på Förlossningen!

Hejsan!

Fick precis reda på att min kära barndomsvän Camilla ligger på förlossningen!
Inatt kommer nog deras lilla flicka till världen, är så stolt över min vän Camilla! <3

Det kommer gå hur bra som helst för henne, det är en stark och kärleksfull tjej!
All lycka till från mig, imorgon får vi höra dom glada nyheterna och framförallt hur det gick! :D
Är så glad för Camillas skull!!!! :D


-

En regnig söndag...

Hejsan!

Idag har jag jobbat mellan 7-15... kan lova att det var så segt att personalen skrattade åt mig för jag såg ut som en uttråkad katt som klöser på väggarna.
Hatar att jobba helg, är som att bara sitta av 8 timmar på jobbet... Finns bara sysslor att göra i 1½ timme på morgonen och sen är det bara att vänta på lunch och fika som man kan servera... suck.
Efter jag kom hem pratade jag lite i telefon med Sofia sen så somnade jag och sov fram till 18.30... är helt slut i kroppen. Hoppas jag inte blir sjuk... jag har ju en tendens att kunna bli sjuk när jag är ledig eftersom jag plågar min kropp att vara frisk när jag jobbar/studerar.

Läser på Facebook att folk klagar över denna regniga söndag, samt att de har haft en bra helg. Kul för dom då för jag har ju jobbat hela helgen jag!
Sen vissa andra skriver "slut på semestern" ... själv går man in i jobbvecka 9 imorgon! Hela sommaren har jag jobbat, sjukt. Och jag kommer inte tjäna över 25.000-30.000 = asdåligt.
Aja, imorgon är det sista veckan som jag jobbar kvar! Jobbar 3 dagar bara. En kväll och två dagar. Tisdag, torsdag och fredag. hehe. Sen är det över!

Ikväll vettefan vad som händer. Det typ spöregnar hela tiden.
Jag är trött för den delen också... aja, det visar väl sig.

Uppdate: Cissi kom förbi under kvällen. Jag hade bakat så vi fikade och snackade lite. Mysigt. :)


-

Övningskört + grillat hamburgare

Hejsan!

Idag jobbade jag mellan 7.30-13, det gick fort att jobba idag vilket var skönt!
Har knappt kunnat sovit inatt så jag somnade av 2 timmar efter jobbet.
Sen ringde jag pappa och vid 16.30-tiden åkte vi ut och övningskörde i 1½ timme ungefär. Det gick faktiskt jättebra denna gång vilket jag är glad över.
Efter det så frågade pappa mig om jag vela följa med han hem till sig och grilla hamburgare, så det gjorde vi.

Har rätt så precis kommit hem från honom.
Nu blir det en lugn kväll framför datorn/TV:n.. ska ju jobba 7-15 imorgon (fuck).

-

Fredag, vem bryr sig?

Hejsan,

Önskar alla en trevlig fredag och en toppenhelg.
Mitt taskiga humör börjar växa sig lika högt som K2... inte bra.
Erik och Sofia kommer i alla fall att rädda det lite senare ikväll då vi ska träffas. Kändes som det var sjukt länge sen vi sågs, och pricken över i:et så ska vi se Tusen Bröder! Vi har ju kommit till över hälften så det är ju så sjukt spännande hela tiden!!!

Nu på dagen vet jag inte vad jag ska göra. Vet inte om solen håller i sig eller inte.. men är inte sugen på att sola eftersom jag redan gjort det två gånger denna vecka och blivit lite bränd. Vill inte flagna när jag åker till Bulgarien.. bättre att hålla sig till dess då man även kan bada också. :)
Det får bli att plugga teori då kanske. Har ju i alla fall 200 sidor kvar att läsa (snaaark).

Fyfan för att jobba lördag och söndag. Börjar tröttna riktigt mycket på detta nu.
Har jobbat sedan efter studenten, vill ha lite ledighet jag med!!! Tankar om att INTE jobba nästa sommarlov har börjat smyga sig på, blir så grymt uttråkad... Känns som man jobbar varje dag, men man jobbar ju inte hur länge som helst.. med en fjuttig lön på 109.09kr i timmen så blir det inte så mycket heller i lön. Vet inte om det är värt besväret faktiskt. Äh, vi får se. Nu vill jag bara sluta! Jag har exakt en vecka kvar från och med idag.

-

Filmtips!

Hejsan!

Ikväll såg jag en grymt bra film på tv11!
Filmen hette Alfie, den rekommenderas verkligen!!! En väldigt udda film med starka känslor och udda reflektioner över livet och förhållanden. Den presenterar väldigt bra hur en ensam singel kille i en storstad kan känna när livet bjuder på för mycket av det goda!

Älskar hans kommentarer i hela filmen! Är grymt förvånad över hur JAG kunde tycka den var så bra! Haha!
Sen så ska man ju inte klaga på skådespelaren, Jude Law, grrrr ;)

-

Strandbaden och Mulligans

Hejsan!

Idag vaknade jag 13.50!!! Snacka om att det var skönt att få sova ut när man är ledig!
Gick upp och såg att det var strålande väder... öppnade garderoben.. vad ska man sätta på sig? Fick syn på min prickiga klänning som jag sydde i 7an, jag var bara tvungen att se om den fortfarande passade på min kropp. Tro det eller ej men den satt bättre än någonsin! xD Haha, synd att tyget inte är världens vackraste men i alla fall. Det är coolt att jag var 13 år när jag satt och sydde ihop den där klänningen, höll på med den i nästan hela 7an på syslöjden. Är så stolt över mig själv. I 7an har man egentligen inga betyg, men jag fick bedömningen MVG ändå, vilket jag även tog med mig i slutbetyg sedan i 9an. Haha, var ju hur länge sen som helst man gick på högstadiet! xD Menmen.

När klockan var efter 14 ringde pappa. Han vela åka och bada och frågade om jag vela följa med. Det var ju 28 grader ute och sol! Så det var ju en självklarhet om man säger så! Vi åkte till Strandbaden (Årsunda) och badade där hela dagen.
När vi väl var där så dök mina kusiner från Västerås upp, dom har stuga i Avesta och tänkte ta ett besök på Strandbaden dom med så det var ju trevligt att få se/träffa dom eftersom det var ett halvår sedan sist.
Efter vi hade badat klart åkte jag och pappsen och käkade på Mulligans här i Sandviken. Det var hur gott som helst så nu är man nöjd och belåten!

Nu är den stora frågan: vad händer ikväll? ...det visar väl sig! ^^

-

Att utföra voodoo

Hejhej,

Nu under kvällen blev jag på taskigt humör och kände mig allmänt irriterad och arg på en massa saker.
Jag drog fram min voodoo-doll som heter som jag: Linda. Hoppas det hjälper lite nu då!



Fakta om Linda (voodoo-doll):

Linda är kreativitet och drivkraft personifierad. Hon är som en utsökt blandning av Pippi Långstrump, Angela Channing och Lotta på Bråkmakargatan.

Linda är orädd och ärlig. Hon är en sann entreprenör och ser ständigt nya möjligheter inom vitt skilda områden. Hennes knivskarpa humor och energi ger henne evig ungdom och sofistikerad skönhet. Linda är makalöst effektiv. Trots en fullspäckad agenda lyckas hon alltid få tiden att räcka till och betar av en ocean av aktiviteter i en rasande fart. Hon är även en osedvanligt kompetent bilförare.

Linda är ett PR-geni och brinner speciellt för mediabranschen. Om du vill få uppmärksamhet och genomslag kan hon hjälpa dig till oanade höjder (såvida hon inte råkar vara på dåligt humör).

Linda Shadowe ger dig självförtroende och kraft att förverkliga dina ideér. Hon inspirerar till stordåd och hjälper dig att överbrygga mentala barriärer.

-

Nyklippt!

Hejsan!

Idag har jag jobbat mellan 7-15.15 = en lång dag.. Är helt slut!
Men det har varit en rolig dag på jobbet också. Vi var för många i personalen så jag och en annan sommarjobbare som också heter Linda fick jobba som par. Det är alltid roligt! Men vi var fortfarande för många så alla sysslor tog slut fort... en i personalen som heter Sandra hade beställt för mycket grädde till våningarna så jag och Linda fick den smarta idén att baka!!! Vilket vi gjorde, det blev sockerkaka med grädde/sylt till eftrmiddagskaffet. Det roliga var att vi hade "vispa-grädde"-tävling xD De som var där skrattade och tyckte det var roligt, det känns i armen efteråt kan jag lova xD Jag förlorade med 15-30 sekunder xD SEGT! Menmen...!
Vi hann också gå ut och gå en sväng med ett par pensionärer. ^^

Efter jobbet hann jag bara hem och byta om, sedan var det iväg igen. Gick hem till Soffan och fick mitt hår klippt så nu känns det jätteskönt!
På vägen hem köpte jag även hårblekning, så hoppas Madde kan hjälpa mig någon dag sen. Man vill ju vara snygg i håret till Bulgarie-resan! ;)
När jag kom hem tömde jag brevlådan: morgontidningen. veckorevyn och studentfotografierna! Så nu har man dom också vilket är bra! :)

Nu ska jag väl ta och göra mat. Borde egentligen övningsköra också, men det är 27 grader ute och sol! :O jag döör! Visst, pappa har AC i bilen men man blir ju så seg och mör i kroppen. Aja, vi får se vad som händer.
Vi får även se vad som händer ikväll annars... pratade med Sofia igår men hon har inte hört av sig idag så jag vet inte jag... hehe.

Nu är jag ledig torsdag och fredag i alla fall!!!


-

2 veckor kvar till Bulgarien!

Hej!

Glömde ju att nämna att idag är det EXAKT 2 veckor kvar tills jag, Madde och Cissi drar iväg till Bulgarien i 1 vecka! Underbart!!!
Bokade även in klippning imorgon hos min vän Soffan som är frisör, så ska bli skönt att få klippa av sig lite risigt hår.

Nu ska jag duscha, sen ska jag plugga teori tills jag somnar!


Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart
(http://www.youtube.com/watch?v=rZ7P_7YpB2g) <-- live @ skansen

-

Total eclipse of the heart

Hej hej heeeeeeeej......

Jobbade mellan 7.30-15 idag, dagen gick sjukt fort måste jag säga.
Skönt när det går fort att jobba, cash is king!!!
Efter jobbet var jag rätt så pigg, men dumt nog så skulle jag bara "vila lite" och somnade av i typ 3 timmar - så typiskt mig. Så nu kommer man väl börja må så där dåligt igen när man inte kan sova på nätterna och det blir långa arbetsdagar o.s.v.. Äh, ska inte klaga. För imorgon är det onsdag och sen är jag ledig torsdag och fredag.

Är så lat av mig idag att jag inte orkar laga någon mat så jag har satt in en fryst fiskgratäng i ugnen som snart är klar. Dom är superdupergod! Så tur är väl det, hehehe.

Är en allmänt tråkig dag idag, har inget att skriva om direkt.
Det var fint väder men jag sov ju bort hela den tiden som sagt xD haha


-

Ingen rubrik -.-'

Hejsan!

Igår åt jag och pappa trerättersmiddag, inte helt fel på en söndagskväll det inte!
Ibland är det bara så skönt att åka ut och bara vara själv med pappa, händer ju inte allt för ofta det inte...

Men efter vi kom hem kollade jag på Solsidan som gick på TV och efter det gick jag hem till mamma, Madeleine kom sen så vi gick till affären och sedan tillbaka och softade. Cissi kom också efter jobbet så det var ju bara trevligt!
Snart drar vi tre till Bulgarien!!!

Idag så sov jag till 12.30 ungefär. Sen softade jag och runt kl 15 så träffade jag Cissi.
Vi gjorde först några ärenden och sedan blev det ett spontankäk på AGA-grillen xD Efter det gick vi hem till mig och stekte i den varma solen. Fuck vad solen tar mycket på mig nu, är helt bränd i ansiktet och jag ser att jag får färg på en gång så fort jag bara rör mig i solen.
Efter vi hade solat klart kollade vi på en gammal film som jag (och mitt gäng i folkhälsokunskapen) i ettan på gymnasiet spelade in. Alltid lika roligt att se tillbaka på! ;D
Sen snackade vi lite skit, men efter ett tag var hon tvungen att gå hem och ge Akilles (hennes katt) mat. :)
Så nu sitter man här, funderar på vad man ska göra... Imorgon börjar jobbet igen. Men jag ska inte klaga, känns som jag varit ledig en evighet. Jag har njutit av varje stund, känner mig helt utvilad! Tack för att jag jobbar 7.30-15.00 imorgon! Den där extra halvtimmen på morgonen gör susen! Sen jobbar jag bara onsdag och sedan är jag ledig i två dagar till, sen jobbar jag ju dock helgen x(
Men sen är det v. 32 och då är det min sista vecka = jag jobbar 3 dagar då!

"Men tänk dig en halv Dennis-hot dog... Vad tror du? Eller tänk dig ett stort bollplank med en skruv i..." xD

-

RSS 2.0