Bilder från 90-talet

Hejsan!
 
Här kommer NÅGRA bilder som jag tidigare idag satt och scannade in som jag berättade om i förra inlägget. Ni som har mig på Facebook kan se fler där.
 
 

Min lediga dag

Hejsan!
 
Idag är jag ledig. Skönt. Sov länge och väl och gick upp när klockan var efter tolv.
Åt frukost framför TVn och bara slappade. Cissi ringde kring kl. 14 och sa att hon hade kommit in på Socionomprogrammet på distans, dock i Bollnäs fast vissa lektioner skulle hållas på HiG. Hum? Men det är ju alltid någonting! Hon skulle fundera lite på hur hon skulle göra sa hon. Hon var reserv i Gävle på HiG, jag kan mycket väl förstå att hon hellre vill ha den platsen. Men hur som helst kom hon in i alla fall - så grattis! :D Vet ej hur det gick för Madde än, har inte fått svar på mitt sms som jag skickade för nån timme sen. Hon kanske jobbar. :) Men grattis säger jag igen, fan så kul! :)
 
Det blev världens åskväder idag.
Men jag orkade inte dra ur sladdarna, haha..., vadå lat? Jag satt och scannade in lite bilder från 90-talet istället. Dom kommer med ett annat inlägg.
 
Jag är fortfarande förkyld, så det suger. Snorig och hostig.
Imorgon jobbar jag kväll, så får sovmorgon då också. Sen så jobbar jag fram tills på måndag innan jag är ledig nästa gång. Så jävla segt. Jag blir nog aldrig frisk...
 

Scorpions till Sandviken!

Hejsan!
 
Igår stod det klart, rockbandet Scorpions kommer att spela i Sandviken den 8 december 2012!
Snacka om att jag vill gå! Och visst fan SKA jag gå! Hoppas bara man hinner få en biljett, arenan här i skitviken tar ju bara in 10.000 pers... Åh, skulle vara en sådan upplevelse!
 
Idag har jag haft Linda Åberg som arbetsledare, snacka om najs! :D
Fullt upp på våningen idag med allt och alla. Dagen gick rusktigt fort faktiskt, men den har varit både jobbig och rolig. Hihi.
 

En ut av mina absoluta favoriter med Scorpions!
 

Brandmän ÄR snygga <3

Hejsan!
 
Idag har det varit en jobbig dag på jobbet. Eller egentligen inte, men när man hosttar hela tiden, får huvudvärk av hostan, är hes och snorig så är det inte så roligt att vara på jobbet mellan kl. 7-15 när man får lyssna på gnälliga pensionärer samt ha varma arbetskläder på sig. Usch. Vela bara hem idag.
MEN! Vid lunchtiden gick brandlarmet. Först fick vi typ panik eftersom vi jobbar högst upp i byggnaden. Men sen drog jag en teori om att det säkert var någon som hade bränt något på en platta eftersom det var runt lunchen. Mycket riktigt så stämde min teori. Men döm av min förvåning när vi får veta att det är mina söta kontaktpersoner på våningen under som har bränt mjölk i kastrullen på spisen. Haha, vad gulligt. Tack vare dom så kom det tre supersnygga brandmän med utrustning instormandes i lägenheten och alla vi i personalen höll på dööööööö!!! OMG, vilken känsla xD Tre superläckra unga, vältränade och fräscha killar står framför oss, grrrrrrrr!!!! Det gjorde i alla fall min dag. En medarbetare i ca. 40-45 års åldern sa till mig "Haha, nu skäms man ju nästan för att man var mer ivrig i brandmännen än vad ni ungdomar var/är!" :D haha.
 
När jag kom hem efter kl. 15 har jag bara slappat framför TVn. Har inte ätit något direkt heller eftersom jag varken är sugen eller känner någon smak. Så känns rätt värdelöst... Suck.
Vill egentligen bara gå och lägga mig, men då vaknar jag väl i natt och kan inte sova istället...
 
Imorgon blir det jobb mellan 7.30-14, skönt med korta dagar, speciellt när man är i detta skick.
 

förkyld....

Hejsan!
 
Igår, söndags, hostade jag nästan hela dagen. Idag vaknade jag med världens förkylning. Ont i halsen som bara den, hostar och nyser. Suck. Måste ju jobba ändå. Vill inte förlora pengar!!!! Nu ska jag försöka sova efter den stora medicinkuren som jag tog nyss. God natt!
 
 

Mat..

Hejsan!
 
I skrivande stund är jag hungrig.
Sitter och funderar på vad jag ska handla imorgon. Mamma åker till Finland med Kari imorgon natt och blir borta en vecka. Så jag måste laga mat och matlådor. Dock ska jag till pappa i helgen så får mat där då, haha.. :)
Men jag blev så sugen på pasta med köttfärs, broccoli, tomater och mozzarella. Men jag hittar inget recept, men kan det vara så svårt att göra det egentligen? Jag tror inte det. Så jag ska ta och prova det nu i veckan.
 
Nu är getaway rock festival över för iår igen (även power meet). Jag var tyvärr inte på det. Men jag missade "bara" Saxon. Blev lite avundsjuk på de som hade vunnit en träff med Saxon, åååh!
Såg förresten att getaway flyttar datumet nästa år till 1-3 augusti, så slipper det krocka med Västerås power big meet! JA! :D
 
Nä, snart ska jag och mamma käka middag. Sen blir det soft framför TVn.
Imorgon ska jag jobba 7-14.
 

ADRENALIN

Att köra fort i en bil
Ja det är min melodi
Varje dag är en tävling
Den vinner jag lätt

Sätt på mig en falskärm
Jag hoppar direkt
Åh när kicken den kommer
Den känns ju så rätt

Så sätt dig skönt här brevid
Så drar vi iväg några mil
Kickar gång min cross
O varvar ur den förstås

Med mitt blod av bensin
behöver jag....adrenalin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill att ni följer med
Och spränger ljud i Mach 3
Åker skooter på en sjö
Jag kommer aldrig o dö

Jag simmar ryggsiom bland hajar
Ja helt underbart
Hoppar styltor på ett minfält
Någonstans i Irak

Så sätt dig skönt här brevid
Så drar vi iväg några mil
Kickar gång min cross
O varvar ur den förstås

Med mitt blod av bensin
behöver jag....adrenalin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELG!

Hejsan!
 
Igår jobbade jag 7-16, hade fullt upp på jobbet hela tiden och knappt en ledig stund.
Så var väldigt trött när jag kom hem. Sov i ca 1½ timme, sen käkade jag grillad kyckling som mamma hade gjort iordning. Sen var det bara att duscha och fixa till sig lite för att dra till Jenny på balkongfest. :)
Det blev en jättebra kväll hemma hos henne. Vi spelade en omgång med kubb också.
Jag, Cissi och Andreas gick sedan ut på krogen en sväng. När jag kom hem snurrade det faktiskt lite i skallen konstigt nog, men lyckades somna och drömde att jag var på en gungande skepp iställe (lyckat!).
 
Idag vaknade jag bakis... fyfan. VARFÖR?! Så full var jag inte.
Gick upp och tog en alvedon och käkade frukost. Efter det blev det lite bättre.
Elene kom och hämtade upp mig kl. 13 så åkte vi till Valbo och shoppade hela eftemiddagen, det var jättetrevligt! Länge sedan man träffade henne eftersom hon sommarjobbar uppe i Ö-vik. :P
 
Vi kom hem kring 17.40-tiden, då åt jag. Sen har jag bara tagit det lugnt. Snart kommer Cissi hit. Vi ska nog upp till Coop och köpa nåt gott till kvällen. Blir att se på en eller två filmer som Cissi skulle ta med sig som varken hon eller jag har sett. :)
 

Balkongfesten hemma hos Jenny :) Fick mig att minnas tillbaka till Bulgarien 2011!
 

Detta är då jag idag, lördagen den 7 juli 2012.
 

.


Jobb...

Hejsan!
 
Dags att gå till jobbet, 15-21.15.
Imorgon blir det ett 7-16 pass och sen eventuellt fest på kvällen.
 
På lördag blir det Valbo med Elene som det ser ut nu, ska bli kul att träffa henne. :)
 
Har inte så mycket att tillägga just nu. Ska äta lunch och sen dra.
Ha en fin dag!
 

Tisdag

Hejsan!
 
Jobbade fredag kväll, lördag-måndag morgon xD
Så idag, tisdag, är jag ledig! Lika imorgon också, så skönt!
 
Igår kväll träffade jag Erik, vi spelade lite och såg på film.
Idag har jag bara slappat ute på altanen med mamma. Vi satt och löste lite pyssel som de hade med i tidningen Annonsbladet. Vi lyckades nästan lösa ett helt korsord tillsammans, hihi. Mysigt. :)
Det har varit jättefint väder idag, men jag har inte orkat solat. :P
 
Nu får vi se vad som händer ikväll. Klockan rinner iväg...
Duscha ska jag nog göra i alla fall. :)
 
 
ps, hämtade ut mitt förnyade pass igår.. helvete hur man såg ut! Om man jämför passet med körkortsbilden så är dom inte ett dugg lika xD Haha... fyfaan. Tur att man visar upp körkortet oftare än passet. Sen hämtade jag även ut mina underbara koppar från Höganäs Keramik! <3

KRYSSNINGSBILDER

Hejsan!
 
Här kommer det några bilder från kryssningen som jag ochg Cissi gjorde i onsdags förra veckan på Galaxy mot Åbo!
Bilderna är dock bara från vår lilla förfest som gick vilt till i vår tvåmannahytt! :D
 
 
Det var bara jag och Cissi som hoppade på bussen i Gävle. På bussen var det fyra eller sex personer till. Vi trodde att det var ett skämt, men ju längre resan gick desto skönare blev det - för det var bara jag och Cissi som typ snackade på bussen, annars var det tyst! Haha..
I Uppsala klev det dock på mer folk och då blev det lite mer livat, dock inte så mycket. Mellan Uppsala och dit vi skulle Stockholm - Värtahamnen så tog det ca. 1 timme. Det är så fint i Stockholm, alla dessa mixade färger på alla lägenheter o.s.v.. LOVE IT! <3
Vi kom till hamnen, väntade inte så värst länge, gick på båten och satt oss ute på däck. Båten åkte prick kl. 19.30, sen käkade vi buffé. Den var inte så jättebra, och absolut inte värd 300kr, men vi blev mätta hur som helst.
Efter det blev det taxfree, och fyfan vad dyr den var!!! Aldrig varit med om någon dyrare taxfree!!! En bacardi breezer kostade 28kr! Det var typ det billigaste alternativet förutom en öl på 33cl som kostade 18kr... herregud! Men vi köpte i alla fall så vi hade fördricka, cider-öl-sprit. IKVÄLL SKA VI BLI FULL OCH HA KUL!
Förfesten, med bara mig och Cissi, var hur grym och rolig som helst!!!!!!!!!!!!!! Musik som dunka, dans och dricka hit och dit och en massa prat mellan "himmel och hav" *hö-hö-höööö!*
Vi blev kvar i hytten ett låååångt tag. När vi väl skulle ut på båt-krogen träffade vi på två trevliga tjejer ute på däck. Så förfesten fortsatte i deras hytt. Sen gick vi alla fyra ut på "discot" längst upp på soldäck (det sög). Jag och Cissi hörde en låt sen gick vi och checkade resten utav alla ställen på båten, men inget var öppet. Vi gick ut och rökte och kollade och såg att klockan var ca. 03.30 xD När vi kom in stängde även det där stället.. så det sög. Men vi träffade på en kille som hette Jonte som hade tappat bort sina vänner. Så vi hälpte honom att leta efter dom - efter ett tag hittade vi dom! Haha.. Sen hängde jag och Cissi med dom, vilket var roligt! Mer detaljer behöver jag inte gå in på. Men jag tror att jag somnade vid kl. 09 på morgonen. Det var i alla fall hur mysigt som helst att stå ute kl. 07 på morgonen på soldäck med Jonte och och få njuta av solen och utsikten över hamnen i Åbo (Finland). :*)

Dag 2 på båten = SOVA! Frukost, SOVA! Sova, sova, sova....
Sen buss hem.
Var hemma ca. 22 på kvällen. Skapligt trött på jobbet dagen efter - ja!
 

RSS 2.0