Mycket att göra!

Hejsan!

Jag har så mycket att göra just nu så jag hinner knappt med att sitta vid datorn!
Om ni ser att jag är online på t.ex Facebook eller MSN så är det för att jag alltid är uppkopplad med telefonen. Bloggar gör jag bara framför datorn, ej i telefonen.

Vad har hänt på senaste då?
Jo, festen i lördags var askul! Det var en varm kväll. Hur bra som helst med en massa roligt folk!!!! Vill göra om det nu, nu, nuuuu! :)

Annara pluggar jag som fan. 50 frågor måste jag lära mig utantill eftersom vi ska ha en muntlig examination på torsdag nästa vecka (exakt en vecka kvar). Man vet aldrig vad man får för frågor, sen måste man ju såklart kunna dom utantill! HJÄLP! Första muntliga provet vi har... Måste klara den för att få betyg, annars måste jag vänta på en omexamination som sker antagligen i höst - och det pallar man ju inte! Menmen....

Var i Gävle idag och köpte en bikini, en ny plånbok, massa örhängen tillsammans med min mamma som fixade lite saker till mormor som har blivit inlagd på korttidsboende <3 Allt är bra med henne, men hon har fått sådan fruktansvärd värk i benen så hon måste ha personal runt sig för tillfälligt. Är tydligen ischiasnerven som ligger i kläm enligt läkarna. Aj, aj, aj... Stackars mormor <3 Men så fort hon blir bra så får hon ju komma hem igen, och tur är väl det!

Nu ska jag duscha. Madde, om du läser det här så provade jag faktiskt att köpa en produkt från "I love..." eller vad heter märket som du tipsade om?! Ska prova den nu när jag ska duscha! Spännande!

Sen blir det Revange, möjligtvis BigBrother om jag orkar. Är så sjukt trött!!!!

Imorgon blir det lyftteknik på morgonen tillsammans med Pernilla inför sommarjobb 2012, roligt att man har Pernilla att gå med! :)
Sen så ska jag väl isolera mig i plugg tills på torsdag då jag förhoppningsvis är pluggfri och har klarat av 1 år (2 terminer) på högskolan - NÅGON SOM VILL FIRA MED MIG NÄSTA HELG?! :D haha...

-

Party lördaaaag!

Hejsan!

Idag är det party!
Eller ja, det är Sandviken crusing på stan + löningshelg = mycket folk!
Först sola/mysdricka lite här hemma ute på altanen jag och Cissi, senare kommer Jenny. Efter det ska vi gå tillsammans hem till Anneline där det är party! Sen blir det väl ut på stan och röja, får se om vi hinner med ett krogbesök också! :)

TAGGAD!!!!
Bra väder är det också, kunde ha varit lite mindre moln och mer sol och värme. Men man ska väl inte klaga på 20 plusgrader och sol/moln! :)


Arkiv bild: Cissi och Jag sommaren 2011 :)

-


Plugg i mjukisdressen

Hejsan!

Nu ska jag sätta igång och göra seminarieuppgiften inför imorgon. Enligt Elene skulle det inte ta för lång tid så känns ju skönt.
Seminariet imorgon kommer nog bli roligt, vi har en lärare som är utbildad dramapedagog och som är bra och rolig! Vissa övningar kan vara lite löjliga, men kan gissa på att övningarna imorgon när man ska utöva makt i en grupp kan bli roligt. Dels eftersom vi säkert kommer att få festa på olika ledarstilar som sjuksköterska. :)
Nä, bara sätta igång nu alltså så man är förberedd inför imorgon!

Förresten, gick upp och käkade frukst och kollade på "det kungliga dopet" som sög. Men hur som helst så gick jag och hämtade posten efter det och nu har jag fått hem min OnePiece! Så har den på mig nu, fast är lite varmt.. men gosigt! :) hihi

Tror jag bara ska vara hemma med mamma idag, var ett tag sen.
Eftersom jag ska till skolan imorgon så orkar jag i alla fall inte göra något senare idag xD Känner bara för att slappa också. :P

Ha en bra dag alla!

-

Komisk natt

Jag och mamma hade precis lagt oss igår kväll, men jag valde att sitta uppe i sängen och läsa en stund... Som vissa av er vet så har jag ju mitt rum ovanför altanen... Mitt under läsningen hör jag fotsteg på altanen, jag började fundera. Sen hör jag ett duns så då flyger jag upp och skriker till mamma: "det är någon på altanen!!!!!" mamma flyger upp ur sängen och ber mig ta med telefonen ner. När vi tittar u...t så är det ju såklart ingen där.. Men vi stannade vid fönstret ett tag och helt plötsligt hör vi ett nytt duns, fast på altantaket. Både jag och mamma rycker till men kan snabbt slappna av när vi ser att det är en stor tjock katt som är ute och härjar på nattetid på altantaket utanför mitt rumsfönster xD haha, komiskt!

-


Måndag

Hejsan!

Idag har jag sovit läääänge. Och skönt har det varit!
Men vaknade med att vara snorig, kan inte bara pollen gå över?

Men på kvällen var jag i alla fall ute med Jenny och Cissi.
Vi köpte lite fika från Coop och satt oss ute och njöt utav den sista solen för dagen - skönt!

Kom precis in. Så om en halvtimme blir det Big Brother. Sen kanske en kopp te eller nåt.
Får avsluta kvällen med lite läsning, bara sätta igång om man ska hinna läsa ut alla böcker före den 7/6.

-

Söndag

Hejsan!

Helgen har varit lugn och skön.
Har just inte hänt något speciellt.

Idag på kvällen såg jag BigBrother LIVE med Jenny. :)
Så nu sitter jag här bara, funderar på om jag ska se en film innan jag lägger mig. Känner mig sugen på det :)

Nej, jag har inte fått hem min OnePiece än eftersom jag beställde den natten mot fredagen och det har varit helg. Men får väl den nu i veckan, spännande!



Skolan går väl helt OK också. Nu är det bara en seminarieuppgift kvar att göra, sedan läsa ut 4 böcker + några kapitel i andra böcker. KUL!

-

OnePiece

Hejsan!

Länge må ni tro att jag har funderat över att köpa detta plagg:


Och nyss klickade jag hem denna OnePiece som modellen har på sig!
Har ju som sagt funderat länge, ungefär ett halvår tror jag på om jag ska köpa en eller inte. Mamma tycker att det är asfult, visst.. det tycker jag också. Men ack så sköna! Så nu tog jag mig i kragen och unnade mig något som jag kommer att ha användning av! Eftersom det är röddagar/klämdagar nu så tar det väl en stund att få hem den antar jag. Spännande! :)

-

Jag gör allt annat...

...förutom att plugga.

Hela dagen idag har jag tänkt "jag ska bara göra det först så gör jag det sen", men klockan börjar närma sig midnatt och inget pluggande har skett under dagen - panik? Ja!
Varför? - Jo, vi måsste skriva 3 diskussionsfrågor tills på måndag med en motivation. Ja men det är väl inte så farligt? - JO! För alla i klassen skall göra 3 frågor vadera som kommer att väljas ut av lärarna och sedan blir det ett examinationsseminarium som jag har den 7/6... Så det gäller att man kan alla frågor, ca 60 st, eftersom man inte vet vilken fråga som kommer. Vad krävs för att klara av det? - Ja, man måste läsa 2 kapitel, ca 40 sidor + 3 böcker. INTE ROLIGT! Förstår ni nu varför allt annat är helt plötsligt så mycket roligare?!

Jag vill ha sommarlov! - Nä, just det... ska ju sommarjobba då. Haha... Vilket liv man har när man läser på högskola. Stress, press och ibland noll privatliv. USCH!
Nä, nu får jag väl sätta igång.

Sverige förlorade idag i hockey och är där med ute ur VM, så nu får jag bara heja på Finland istället!!! :)

-

Mer sommarjobb

Hejsan!

Idag har vi suttit i lite mer än 3 timmar inne på HiG och pluggat på en gruppuppgift.
Som tur var så gick det bra!!! :)
När jag kom hem såg jag att jag hade fått mail av chefen på äldreboendet. Tydligen så får jag mer sommarjobb! Hon skulle återkomma när hon hade bestämt sig hur mycket jag skulle få jobba, men det lät som de blev lite mer jobb iaf! :) Kanske får jobba hela sommaren iår igen, haha.. Fast jag har ju sagt att jag max jobbar till v.31, men de gjorde jag ju förra året också men ändå fick jag jobba mer. :P

Nu har jag ätit lunch så nu är man lite sådär halv-trött och snorig av pollen igen! KUL!

Btw, kollade klart på Pelle Svanslös igår också, wtf xD Haha... blir som besatt när man väl har börjat kolla. Vad ska jag se på nu då? Funderar på och kolla om "Livet enligt Rosa" finns, eller nån annan barn/ungdomsserie. :)

Nu, idag, ska jag njuta av ledigheten! Ska ta mig en liten tupplur faktiskt, sov ju bara 4,5h inatt så. :P
Senare ikväll är det hockey, ska bli skoj att höra Kari skrika åt Sverige att de ska spöa/döda motståndarna! INLEVELSE PÅ HÖGSTA NIVÅ! <3
Sen får vi se vad som händer. ^^

Imorgon blir det troligtvis en sväng in till Valbo.
Får se när jag orkar plugga igen då. Måste i alla fall göra det innan måndag!! :)

-

Plugget och bakat

Hejsan!

Idag hade vi seminarium på HiG, ZzzZzzzzzZz....... Men vi tog oss igenom! :)
Imorgon ska vi in till HiG igen, men då blir det grupparbete, troligtvis så hinner vi klart det imorgon så då blir det hemmaplugg i 8 dagar, nice!

Efter jag kom hem från skolan idag ca. 16.15 så bakade jag lite muffins som jag ska ta med till gruppen imorgon. ^^

Så ikväll ska jag (förutom att lyssna på stormen utanför fönstret) läsa på lite inför imorgon, käka middag, kanske titta på TV, MEN jag kommer avsluta kvällen väl nerbäddad i sängen och kolla på Pelle Svanslös, julkalendern från 1997! :D Satt och småkollade lite igår kväll också, höll på garva ihjäl mig! ÄLSKAR DET! <3

Men inget slår ju såklart Greveholm, men Pelle Svanslös ligger såklart 2:a på listan av bästa julkalendrarna! <3
Ska bli intressant att se den nya versionen av Greveholm i jul! :P

-

Helg med hockey och fest!

Hejsan!

Det har varit en bra helg för min del. Perfekt efter en förjävlig skolvecka.
Skolveckan började med två heldagar inne på HiG måndag och tisdag. Sen har jag suttit och pluggat lagar onsdag och torsdag för att sedan ta den alldeles förjävliga och överfulla bussen in till Gävle kl. 7.15 för att gå på ett tråkigt seminarium i 3,5 timme med bara 15 minuters rast. FUCK. Men seminariumet gick hur bra som helst och alla blev godkända så vi kunde pusta ut och ge varandra en klapp på axeln - åh, jag gillar min grupp!
...såklart att det började spöregna när jag skulle gå till bussen. Och när jag är framme vid busshållsplatsen efter ca. 15 minuter (genomblöt) ser jag att jag har ett paraply i väskan, fuuuuuuuuuck! OTUR!!! Väl vid busshållsplatsen sitter en militär (ovanligt för mig va?!) som ser att jag är genomblöt och flyttar sina saker för att jag ska i alla fall få sitta där det är tortt, snällt!

När jag väl var hemma var jag trött i huvudet efter allt. Så jag sov nog i 3 timmar om jag minns rätt.
Sedan på kvällen blev det ciao-ciao-pizza och hockey, Sverige-Ryssland! Domarna sög, och spelare nr. 74 i Ryssland skulle ju haft stryk! Var helt uppriven efter matchen.

Igår, lördags, var jag på fest hos Jenny på kvällen och det var skoj! :)


Lite bilder från festen, dock är inte alla med på bilderna, orkar inte publicera alla bilder xD haha..
Var hemma lite efter kl 02, och efter en liten stund så somnade jag som en stock!

Vaknade idag, bakis faktiskt! :O
Shit, huvudvärk... jävla vin, cider och grogg. Och inte nog med det så hade jag ont i kroppen och speciellt i min fucking rygg som ska krångla!
Gick upp och käkade frukost men kände att jag var alldeles för seg så gick och la mig igen, hann precis somna innan pappa ringer... åh! Vi bestämde för att vi skulle åka till Järdefors kl. 15.
Fick sova ett lite tag till i alla fall.
Sen var det upp, fixa sig lite grann i alla fall och sedan åka iväg och städa på farbrors företag - blev tugnt idag... usch.

Sen när jag kom hem så gjorde jag seminarieuppgifterna som vi ska ha seminarie på imorgon, dock börjar vi kl. 13-15.30. :)
Så jag gick hem till Jenny ikväll och kollade på BigBrother LIVE. Synd att Vobban åkte ut! Ingen av de som var nominerade förtjärnade att åka ut denna gång, men om man måste välja en hade jag valt Camilla eftersom hon bara slöar och hånglar med Amandus, suck. Nä, nu vill jag se Hanna J och Lars i finalen! Inte för att de är mina favoriter, för jag har inga favrotier i år, men jag tycker de ska stå i finalen om man jämför med de som är kvar. Skulle ju vara en skandal om Rodney fick vinna eftersom han var med förra året också xD haha

Nä, tillbaka till slappandet!
Sen ska jag sova.

-

Upptagen. :P

Hejsan!

Har på de senaste dagarna varit uppdtagen med skola, middag, plugg, sova och lite annat!
Idag har det bara regnat så jag bara bara suttit och tråk-pluggat. Blir väl lika imorgon också.

Som ni märker har jag i alla fall inget roligt att skriva!

Punkt slut.

-

Soliga söndag

Hejsan!

Idag har solen varit framme hela dagen. :)
Har just inte gjort så mycket idag, pollen har tagit död på en. Eftersom det är fint väder så blommar ju allt samtidigt så det blir rena rama bomben.
Kollade på matchen mellan Finland - Slovakien på eftermiddagen.

Nu ska jag ta och gå hem till Jenny för att kolla på Big Brother live.

-

TopGun

Hejsan!

För er som inte sett filmen TopGun så gör det! :D





Förutom en bra film så är det väldigt bra filmmusik med! :D


-


Hockey

Hejsan!

Ikväll blir det hockey med Erikooo :)
Sen en film också antar jag. :)

Idag har jag varit och städat på farbrors företag, åh va tråkigt det var. Men ute så spöregnade det, så spela roll då... xD
Nu ska jag duscha av mig lite och sen se BigBrother-reprisen. Såg ju inte hela BigBrother igår p.g.a att hockeyn drog ut på tiden. :)



-

Somebody that I used to know

Hejsan!

Igår kväll när jag var hos Erik spelade vi spel och lyssnade på radion, så spelade dom denna låt:



Jag har länge undrat över vilken som gjort denna fantastiska låt, och när man inte har hört den så många gånger minns man inte texten så man har ju inte kunnat söka på den. Men Erik visste vilken låt det var och länkade den till mig. UNDERBART! Kommer lyssna sönder den innan dagen är slut.

Idag ska jag hem till pappa och äta senare.

-

TACK FARMOR!

Hejsan!

På min internetbank så står det att det kommer ske en stor insättning av pengar imorgon, wtf!?
Pappa ringer och säger att 20 års presenten från Farmor har landat på mitt kontot, herregud! :O
Och så om lite mer än en månad får jag tillbaka 6000kr på skatten, jag känner mig som en miljonär nu! :D

Var ju lite orolig över att jag inte skulle få något sommarjobb iår, men nu har jag pengar så det räcker och blir över i låååånga vägar! Och ni minns ju förr att jag la undan 6000kr i sparpengar, herregud vad min ekonomi går bra nu!
Jag borde unna mig något lyxigt bara för att jag kan! Äh, nu har jag spenderat så mycket pengar på kläder och fest på senaste tiden så kanske får skärpa mig lite.

Men tack ska du ha Farmor, du räddade 2012:s budget för mig! :D



-


Monty

Hejsan!

Idag har det varit en sånhär lyssnar-på-Monty-dag!










Obs, alla musikvideos är inte Montys egna, men musiken är deras.

-

Sommarjobb

Hejsan!

Idag vaknade jag av att Mamma var in och väckte mig, så otroligt drygt när man sover så djupt och skönt.
Hur som helst så såg jag att jag hade fått mail av chefen på Tallen (äldreboende). Det blir sommarjobb! Minst 1 månad är jag lovad, så vi får se om jag får mer. Eftersom min sommarjobbsansökan hade kommit bort så har jag rena rama turen att jag får någonting i alla fall.
Sen så vill jag helst inte jobba så länge heller, men såklart jag måste ha pengar så då måste jag ju jobba.

Men hurra, hurra för sommarjobb trallalaaaa! :)

-

Onsdag

Hejsan!

Idag har varit en helt okej dag!
Började dagen med att vakna väldigt pigg - fast ändå väldigt trött... hum? Var liksom att jag lika gärna kunde gå upp och vara pigg - medan jag ändå kunde ligga kvar och sova flera timmar till = ÄLSKAR POLLENSÄSONGEN, eller så inte...
Hur som helst så gick jag upp kl. 07.15 och fixade till mig och käkade frukost, sen åkte jag och Elene in till högskolan i Gävle. Våran grupp hade redovisning idag, gick väl helt OK för oss.

Var hemma igen till lunch tiden, käkade lunch och ringde till chefen på Tallen. Tydligen hade min ansökan om sommarjobb kommit bort - lyckat. Men hon skulle försöka fixa och trixa för att få fram den så skulle hon höra av sig sen. Chefen sa i alla fall "Jag tar ju hellre in dig som jobbade här förra sommaren än att ta in någon annan som inte varit här!" Så det lät ju lyckat i alla fall.

Sen somnade jag någon gång vid kl. 14-tiden och vaknade ca. 17.30 = ÄLSKAR POLLENSÄSONGEN! Blir alltid så sjukt trött.
I alla fall så ringde jag Cissi eftersom vi hade bestämt oss för att träffas idag. Kom kom ca. 18.45, vi gick till Coop och köpte fika och satt oss på bänken vid NS = premiär! :D
Vi satt där enda till kl. 21.20, sen gick vi hem till Jenny och kollade på Big Brother :) Mysig kväll! Det har varit så skönt väder ute idag, ca. 16-17 grader i skuggan, sol och vindstilla! Underbart!

Nu är jag dödligt trött igen, kl. är efter 01 på natten.
Så nu kallar sängen!!!! Vi får se vad som händer imorgon/idag. Är ju ledig fram tills på måndag, gud så skönt. Haha, jag älskar att vara ledig från skolan som ni kanske märker. ^^ Men om jag känner mig såhär trött och slö av pollen imorgon också blir det nog bara att ta det lugnt och vila.

GOD NATT! <3

-


1 maj

Hejsan!

Igår blev det faktiskt en bra dag.
Kvällen bjöd på sol ute i Forsbacka. Jag, Mamma och Kari cyklade till kasen och stod där ett litet tag bland alla andra forsbackabor.
Efter det ca. 21 gick vi till Forsbacka Wärdshus och åt potatisgratäng med oxfilé och trattkantarellsås, fy tusan så gott det var! Synd att man alltid ska få så lite när man betalar för dyr mat xD haha. Hade lätt kunnat käkat två portioner!! :)

Medan vi åt så kom trubaduren, som var Karis granne, och började sjunga och spela på sin gitarr. Jättemysigt! Tror vi satt där till kl. 22.30 innan vi cyklade hem och fika lite och kollade på en film, sen somnade alla som en stock kl. 01.30.



Idag är det 1 maj, helt otroligt vad tiden går fort!!! OCH NU ÄR DET VÅR!
Sov som en stock inatt som sagt, vaknade typ 2 gånger men somnade om direkt. Gick upp kl. 13 och käkade frukost. Efter det så åkte jag och mamma tillbaka till Sandviken. Vi bakade rabarber och jordgubbspaj, mums. :)

Kl. 18 ska jag se BB reprisen eftersom jag missade det igår. Sen ska jag och min mamma grilla grillspett, finsk korv och ostbollar :D

Sen ikväll blir det väl dusch, plugg och TV. Jag och Elene har redovisning imorgon, suuuuck. :)

-

RSS 2.0