Gott nytt år!

Vill bara önska er alla ett riktigt gott nytt år! <3 :)
 
Hoppas ni har en bra kväll och att ni är rädda om er!
Hoppas även att ni får kyssa den ni håller kär på tolvslaget, för det ska jag göra <3
 
 

God jul!

Vill bara önska er alla en riktigt fin och god jul! :)
 
 

23 december

Hejsan!
 
Idag är det dagen innan julafton!
Jag har bakat chokladmuffins och köpte grädde och hallon som jag tänkte bjuda Rickard på imorgon kväll om han kommer hit. :) hihi.
Ikväll blir det lugnt, ska spela bingolotto med mamma.
 
 

Mys :)





Julmys!

Hejsan!
 
I torsdags åkte jag till världens bästa. Dock var han lite trött eftersom han hade jobbat, tränat och hjälpt en vän med bilen. Så det blev läggdags ganska tidigt. Tyvärr så sov jag jättedåligt hela kvällen eftersom jag hade sovit länge på morgonen/dagen.. Sen så gör ju inte tågen det lättare att föröka sova heller, i alla fall inte när man inte är van!
 
På fredagen vaknade jag av att Rickards tre väckarklockor ringde plus att jag vaknade när han sa hej då när han stack till jobbet. Halv åtta på fredagsmorgonen somnade jag. Sen vaknade jag runt kl. 12.30... haha..
Sötnosen kom från jobbet efter kl. 13 eftersom dom hade haft julavslutning. Så nu är han ledig i 2 veckor, så skönt för honom! Tror verkligen att han behöver det. Synd att inte jag är ledig... annars hade man kanske kunnat åkt på nån semester ;) hihi.
Hur som helst så klädde vi Rickards gran som blev så mysig <3 Sen så köpte vi mat och tittade på film och tv resten av kvällen.
 
På lördagen åkte jag hem till Sandiken igen. Först städade jag, sen åkte jag hem till mamma och duscha och fixa till mig. Sen åkte jag till pappa och åt med honom och Monika. Efter det så gick jag hem till Jenny och träffade henne och alla andra tjejer. Dom hade bakat julgotta som vi smaskade på och bytte lite julklappar. Det var jättemysigt! :) Jag gick hem kl. 22 och inväntade min kärlek som kom. Vi drack en kopp te och tittade på postkodsmiljonären som vi hade missat, sen blev sötnosen så trött och somnade direkt när vi hade lagt oss i sängen.
 
Idag vaknar man upp bredvid den finaste personen i världen. Jag inser att dagarna går alldeles för fort och att det är dags för Rickard att åka hem.. Varje gång vi skiljs år känns det förjävligt. Trivs så otroligt bra med honom. Men vi ses ju på julafton nästa gång, och det är ju snart!!
Hur som helst gick vi upp och åt frukost, sen kom mamma och Rickard åkte hem. Jag har nu på eftermiddagen klätt våran julgran, sett på hockey (Sverige - Finland, Sverige förlorade...). Nu ska jag äta med mamma och sen blir det postkodmiljonären, Solsidan, Hellenius hörna och Jägarna 2!
 
Imorgon är det dagen innan julafton!
Ha det bra allesammans! Var rädd om er.
 
 

Rockklassiker LIVE 2013

Nu är det återigen dags för Rockklassiker LIVE!
Förra året blev ju en succé på V.I.P.-hyllan så vi har bokat dessa platser igen och iår är det fler som ska med så det blir nog ännu roligare! :)
 
Bra musik, bra platser, god mat, privat bar... o.s.v... vad mer kan man begära för att få uppleva det bästa av rockklassiker live?! :D
 
 

Julbord

Hejsan!
 
Idag är det dags för julbord med jobbet, det blir samma ställe som förra året: Robin Hood i Forsbacka. Grymt bra och mysigt!
Efter julbordet så får vi se om det öser ner med snö eller inte, hoppas att det inte gör det och att Rickard inte ska jobba allt för mycket i helgen för iså fall tar jag bilen ut till honom i Mehedeby <3
 
Hade tänkt åka till affären nu och införskaffa fläskfilé, men har så dålig fantasi... vad ska man ha till? Äh, jag köper väl och gör engen klyftpotatis, sås och kanske sparris. ;) haha... Visst ja, pepparkaksdeg ska jag köpa med mig också. Det är ju ändå andra advent på söndag så någon gång måste man väl julbaka <3 ;)
 
 

Godkänt PM och julshopping!

Hejsan!
 
Idag var vi i skolan och hade opponering på min grupps PM.
Mitt och Elenes PM fick fina omdömen och vi blev även godkända vilket betyder långhelg och att kursen äntligen är avslutad! Hoppas bara man klarade tentan i artikelgranskningen!!!!
 
Efter skolan (ca. kl. 14) åkte jag och Elene till Owe Jansson och sedan till Valbo för att handla julklappar. Nu är jag nästan klar med alla mina, så det känns skönt. :)
 
På kvällen var jag hem till Cissi och snackade lite skit, det var skönt. Länge sedan bara hon och jag träffades nu så det kändes som det behövdes! ^^
 
 

RSS 2.0