Bilder från skolan idag...


Eftersom vi INTE har någon caféteria på vår sida utan bara en jävla automat så kan vi glädjas åt att den har något fel och man får 2 st Pucko för 10kr som man slår i nummer "50"! olyckligtvis så skulle Safa i klassen prova att göra samma sak, men då fick han BARA en xD Sen efter lunch skulle han prova igen, kan la i 10kr och automaten svalde pengen men gav ingenting tillbaka, det stod bara "Tack" i displayen så Safa blev rätt lack xD HAHA!


Vårat nya klassrum! Kanske inte ser så toktigt ut på bilden eller så som vi förklarat tidigare, men jag och Madde + några till ifrån klassen har försökt att pimpa det lite i alla fall. Nere i hörnet har vi gjort iordning med soffor o.s.v från vår gamla korridor. Vi har även hängt upp gardiner i snören eftersom det från början var alldeles vitt och tråkigt p.g.a väggen. Förresten, det finns inte ens någon gadinstång, därför fick vi använda oss av snöre xD
Blommorna i fönstret fixade vi igår genom att dra sönder en gammal plastblomma och ta kvistarna och snurra ihop och sätta i olika vaser så gott som det gick. Men annars är klassrummet helt vitt och dött!


Korridoren - en lång smal gång som ser förjävlig ut. Ser mycket värre ut i verkligheten än på denna bild.


Tyvärr så ser man inte på bilden att golvet ser ut som en solblek spya som är intorkad. Som ni ser är gången väldigt smal och allt är vitt och grått = ASTRÅKIGT!



Förresten...
Brandlarmet gick i andra byggnaden, men vi som precis har flyttat över vårt program slapp gå ut i kylan och vänta på brandkåren. Istället kunde vi stå i korridoren och kolla på alla människor samt se när brandkåren kom.
Dock var det ingen brand - som vanligt!


-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0